Televisió

Torna 'Kung Fu'

La sèrie d’arts marcials protagonitzada per Olivia Liang estrena el 10 de febrer la tercera temporada al canal TNT. La nova entrega consta de 13 capítols.

Olivia Liang en un moment de la tercera temporada de 'Kung Fu'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kung Fu torna al canal TNT el 10 de febrer vinent, a les nou del vespre, amb l’estrena de la tercera temporada. D’aquesta manera, continuen les aventures de Nicky Shen (Olivia Liang), una jove que, després de convertir-se en una experta en arts marcials després d’entrenar-se en un temple xaolín de la Xina, torna al seu San Francisco natal per retrobar-se amb la seva família i enfrontar-se al crim organitzat de Chinatown. Finalment, descobreix que forma part d’una estirp ancestral de guerreres i que el seu destí està subjecte a forces que potser no serà capaç de controlar.

Després de l’espectacular final de la segona temporada, amb terratrèmol inclòs, en el tercer lliurament de Kung Fu la missió de Nicky i la seva família és reconstruir les seves vides en més d’un sentit. Comença una nova etapa professional com a professora d’arts marcials que la manté ocupada, però la tranquil·litat no dura per sempre. A una nova onada de crims a la ciutat se li afegeix també l’aparició d’un nou vigilant i el retorn inesperat d’un antic personatge amb el qual s’embarcarà en un viatge ple de màgia i misteri que afectarà tota la família.

Kung Fu, adaptació de la popular sèrie dels anys 70 protagonitzada per David Carradine, compta amb un elenc format, entre d’altres, per Olivia Liang, Eddie Liu, Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Shannon Dang, Gavin Stenhouse i Jon Prasida. En aquesta tercera temporada s’incorpora al repartiment Ben Levin (Legacies). La sèrie és una producció de Greg Berlanti, el responsable d’èxits com ara Arrow, The Flash o Superman & Lois.

La tercera temporada de Kung Fu consta de 13 capítols. Les dues primeres temporades al complet ja estan disponibles al servei TNT Now, on també es podran veure els nous episodis a mesura que es vagin estrenant al canal convencional.

tracking