Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui tindràs a la teva ment la necessitat de llibertat, de trencar amb totes les limitacions. El descontentament amb la teva situació de vida actual t'encoratjarà a fer canvis en el teu estil de vida. Sentiràs la necessitat de checar les possibilitats de mudar-te, canviar de feina i buscar noves amistats. L'alineació astral us portarà aquesta empenta, però també produirà confusió. Assegureu-vos de considerar tots els pros i contres abans de prendre una decisió.

Taure Avui l'energia celestial ha canviat en joc. Durant les darreres setmanes senties que passaves per una ratxa de bona sort. Ara potser hauries de treballar una mica més. La vida no es tracta de ficar-se al llit i gaudir del sol, sinó d'enfrontar-se als desafiaments que et fan madurar. Així que arremanga't i comença a treballar! Tens molta força per superar qualsevol obstacle que t'enfronti.

Bessons Avui tindràs un humor reflexiu per l'energia celestial en funcionament. Tindràs molts somnis i fantasies donant voltes al cap. Potser algunes memòries del passat apareixeran a la teva ment. O potser tens somnis sobre el que vols fer en el teu futur. Aquests vols de la fantasia són saludables, perquè són missatges del teu esperit. Para atenció a aquesta energia i deixa que les idees flueixin.

Cranc Tens molts talents, artístics, psíquics, curatius, etc. que encara no has desenvolupat. Potser ni tan sols sàpigues que aquests dons hi són. Tot i això, el dia d'avui cridarà la teva atenció al respecte. No et sorprenguis si en saps a través dels somnis. De la manera com apareguin, pensa com pots desenvolupar-los i posar-los a funcionar. Et sorprendràs dels resultats.

Lleó Vells descontents, errors i malentesos que has estat reprimint avui sortiran de sobte a la llum, particularment pel que fa a les teves relacions més properes. Has de tenir molt clar que algunes de les teves relacions no estan funcionant, però segueixes evitant donar-los un final. L'energia celestial en funcionament us aclarirà les coses, però no us atorgarà l'energia perquè passi. Intenta concentrar-te en les relacions que ara et funcionen.

Verge El desig d'expandir els horitzons i explorar nous conceptes intel·lectuals, filosòfics i espirituals estaran en els teus pensaments. Sentiràs una inspiració especial per avançar en aquestes àrees, encara que no tinguis totalment clar quin rumb seguir. No deixeu que la confusió faci que deixeu passar l'oportunitat. Recordeu, aquesta alineació astral només apareix una vegada a l'any. Aprofita-la mentre sigui present!

Balança Canviaràs de manera de pensar pel que fa al canvi d'imatge. Has de decidir avançar en la teva educació, buscar una nova feina, o simplement treballar en la teva aparença. T'ajudarà a fer una llista i posar les coses en ordre de prioritat. Tens l'empenta per a un nou inici, però no estarà clar en quina adreça vols anar. Descobreix-ho, i després fes-ho.

Escorpí La configuració planetària del dia d'avui tindrà un efecte positiu sobre tu. En primer lloc, la teva expressió adoptarà una aura etèria i mística que atraurà les persones. En segon lloc, les teves facultats imaginatives i intuïtives et faran veure el rumb amb més claredat, i emfatitzaran la comunicació amb els altres. En tercer lloc, el teu camí espiritual serà més clar i sentiràs més inspiració a avançar. Que tinguis un bon dia!

Sagitari Avui tindràs idees inspirades i creatives per incrementar el teu coneixement i poder transmetre'l als altres. La lectura i l'escriptura us portaran la major part del dia. També augmentaràs el teu nivell de sensibilitat i intuïció, millorant àmpliament la comunicació amb els que t'envolten. L'energia celestial en funcionament augmentarà el teu do de comunicació amb tots de manera més subtil que verbal. Fes que et funcioni en altres projectes també.

Capricorn Avui tindràs present el teu ésser emocional, creatiu i espiritual. Consultaràs llibres i revistes que tractin temes psicoespirituals amb què voldràs treballar. L'aspecte que cal tenir en compte indica que és un bon moment per iniciar aquest procés. Decideix què és el que més anheles i després busca les oportunitats per fer-ho. També voldràs començar una nova dieta.

Aquari Avui la teva energia serà equilibrada i harmoniosa. Sentiràs obertura a comunicar-te amb els teus companys de feina i compartir temps amb la teva família després de la jornada laboral. L'energia astral us oferirà un sentiment optimista sobre la vida. És un bon dia per explicar totes les teves benediccions, i reconèixer que és una gran aventura estar viu en aquests emocionants temps.

Peixos Els somnis, visions i una alta intuïció augmentaran les teves habilitats psíquiques i telepàtiques. Si la teva ment no està acostumada a això, seria una bona idea que entrenessis aquesta part de la teva persona. L'aspecte a funcionar seria portar això a la superfície. Entrenament xamànic, classes ESP, i altres possibles vies de desenvolupament et beneficiaran més d'una manera en aquest moment. Busca el que tens disponible a la teva comunitat.

tracking