Agenda

Neret afeter shopping

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Neret afeter shopping

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Neret afeter shopping

Espai ideal on fer una pausa i poder degustar un bon entrepà d’autor, uns natxos o una empanada argentina tot gaudint d’una programació musical en directe amb els millors grups i DJ del país.

Diversos llocs de la parròquia. Andorra la Vella.

TALLERS

‘Mindful christmas children’

Regaleu als vostres fills una experiència mindfulness i els seus beneficis. Hora: de 19 a 20 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

Inflables, jocs i ludoteca

Inflables, jocs i ludoteca per als infants! Els matins i tardes de les vacances escolars de Nadal seran més divertits amb les activitats que et proposa Encamp. Hora: de 10 a 14 i de 4 a 6 h. Sala Polivalent del Complex. Encamp.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 15 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Escaldes-Caldea

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga on en obrir els porticons podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca comunal. La Massana.

Fins al 4 de febrer.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

‘Històries per viure’

Descobreix l’exposició fotogràfica Històries per viure, de la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis. Es tracta d’una mostra que convida a reflexionar al voltant del gest generós de la donació d’òrgans i l’oportunitat de vida que aquest gest implica. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 9 de gener.

tracking