Televisió

Les sèries del 2023 (i II)

Les estrenes de l’any estan marcades per l’arribada de ‘The Last of Us’ a HBO, però també pel retorn d’èxits com ‘Bridgerton’ i ‘Succession’, o la fi de ‘The Crown’.

Harrison Ford protagonitza 'Shrinking' a Apple TV+.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sens dubte un dels llançaments més esperats de l’any és el drama postapocalíptic protagonitzat per Pedro Pascal The Last of Us (HBO), basat en el videojoc homònim de Naughty Dog, creat el 2013.

L’acció també continua per als fanàtics de John Wick, que esperen l’arribada de The Con­tinental, la preqüela del film protagonitzat per Keanu Reeves que està ambientada al Nova York dels anys setanta. L’elenc el formen Colin Woodell, Mel Gibson i Ben Robson, entre altres.

Però l’any també estarà marcat per noves temporades de sèries d’èxit, com ara la tercera part de Bridgerton (Netflix), els quarts lliuraments de Succession (HBO Max) i You (Netflix), i la segona temporada de Yellowjackets (Paramount+). Així mateix, s’estrenaran les terceres parts d’històries celebrades per la crítica televisiva com The Mandalorian (Disney+), Ted Lasso (Apple TV+) i Only Murders in the Building (Disney+).

D’altra banda, culminaran sèries com The Crown (Netflix), que ha sobreviscut a sis temporades, The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon Prime Video), una de les favorites dels Premis Emmy que arriba al final amb un cinquè lliurament, així com el tancament de The Witcher (Netflix).

Entre les noves apostes, els seguidors de Sam Levinson (Euphoria) esperen la presentació de The Idol (HBO), una producció que retratarà la turbulenta relació entre una estrella del pop en ascens i un guru modern d’autoajuda, amb Lily-Rose Deep com a protagonista. I Harrison Ford serà un terapeuta que deixarà de costat l’ètica professional donant les seves veritables opinions als pacients a Shrinking (Apple TV+).

L’Univers Marvel no quedarà fora de les estrenes, i a l’estiu s’espera la segona part de Loki i l’estrena d’Echo, una sèrie derivada de Hawkeye (2021) en què s’explora l’origen de la superheroïna Maya López.

tracking