Agenda

61a Temporada de teatre. 'Els Pastorets'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

61a Temporada de teatre. 'Els Pastorets'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

61a Temporada de teatre. ‘Els Pastorets’

Torna el clàssic nadalenc Els Pastorets ple de novetats! Els nostres pastors preferits viatjaran a través del desert fins a Natzaret, on es trobaran amb tots els personatges per fer-nos riure i enamorar-nos, tot ballant i cantant al so de la música.

Hora: 21 h.

Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES

Musical infantil amb ‘Festa màgica, el musical dels musicals Disney’ - Nadal Xic

Un divertit espectacle musical basat en un gran repertori de cançons Disney, amb els millors personatges de les pel·lícules.

Hora: 18 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

ACTIVITATS INFANTILS

‘La fada i l’any nou’

A través d’aquest contacontes a càrrec de Vanessa Silva, els nens entendran d’una manera molt senzilla què són els propòsits.

Hora: 11.30 h. Biblioteca comunal.

La Massana.

TALLERS

‘Jugar amb paraules’

Per apropar l’escriptura creativa als infants de 5 a 7 anys amb activitats i dinàmiques relacionades amb els llibres i les paraules. De la lectura animada i comentada es proposaran activitats i exercicis de redacció o d’expressió creativa amb recursos plàstics. Hora: 17 h. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

‘AfterWork’ incombustible amb John Holt

Sessió de funky house. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques.

Hora: 19.30 h.

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga on en obrir els porticons podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca comunal. La Massana.

Fins al 4 de febrer.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

tracking