Televisió

Fitxatge estrella

HBO Max prepara el retorn de ‘True Detective’ per al 2023, amb Jodie Foster com a protagonista. La plataforma avança en un vídeo les grans estrenes de l’any.

Jodie Foster es posa a la pell de la detectiu Liz Danvers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada temporada de True Detective relata una història autoconclusiva, amb un repartiment i un escenari diferents. Al llarg de tres lliuraments, la ficció ha tingut en els papers protagonistes Matthew McConaughey i Woody Harrelson, Colin Farrel o Mahershala Ali. En aquesta quarta temporada, la gran protagonista serà l’oscaritzada Jodie Foster.

La llegendària actriu ha estat l’escollida per HBO Max per liderar el repartiment de True Detective: Night Country, que serà una de les grans apostes de la plataforma per a aquest 2023. La nova tanda d’episodis està ambientada a la gèlida Alaska, on han desaparegut sis homes de l’Estació d’Investigació Àrtica Tsalal, a Ennis. Foster donarà vida a la detectiu Liz Danvers, que farà parella amb Evangeline Navarro, interpretada per Kali Reis.

Encara no hi ha un tràiler o data d’estrena de True Detective: Night Country; no obstant això, HBO Max ha publicat un vídeo amb un aperitiu del que està per arribar durant l’any vinent. Entre les imatges es pot veure per primera vegada Foster dins de la ficció. “Estic treballant en aquest cas. Aquesta persona va desaparèixer fa 48 hores”, diu mentre apunta a un home.

True Detective, al llarg de les seves tres temporades anteriors, ha estat elogiada per la complexitat narrativa, així com per les interpretacions dels actors principals, fins ara sempre masculins. Això li ha valgut nombrosos premis i estar també nominada a altres guardons, inclosos diversos Emmy.

La nova temporada de True Detective tan sols ocupa una petita part de l’avanç de la plataforma de streaming de cara a l’any vinent. Entre les sèries més destacades que arribaran durant el 2023 a HBO Max hi ha The Last of Us, White House Plumbers, The Idol, Succession, Perry Mason, The Gilded Age o Velma, entre d’altres.

tracking