Agenda

Sextet de violoncels de l'ONCA 'Un concert de conte'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Sextet de violoncels de l'ONCA 'Un concert de conte'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Sextet de violoncels de l’onca ‘Un concert de conte’

Jordi Claret, Gaëtane Dunyslaeger, Manuel Martínez del Fresno, Olga Palou, Mireia Planas i Sylvie Reverdy.

Selecció Músical - Albert Gumí

Actrius - Txell Díaz i Elena Santiago

Dramatúrgia - Juanma Casero

Direcció - Joan Hernández

Hora: 12 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

MÚSICA

Concert de Santa Llúcia

Tradicional concert de Santa Llúcia de la Coral d'Escaldes-Engordany sota la direcció de Teresa Vidal i al piano Natàlia Preibsch. Hora: 20 h. Església de Sant Pere Màrtir. Escaldes-Engordany.

Vibrand en clau de Soul

Aquest diumenge, la banda et farà gaudir amb les millor versions d’artistes tradicionals i contemporanis com BB King, Eric Clapton i Muddy Waters entre molts altres i amb les seves cançons originals. Hora: 17.30 h. Sport Hotel Village. Canillo.

Petits concerts de nadal

Petits concerts dels alumnes de l'Institut de Música d'Andorra la Vella. Hora: 18 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

Taller decoratiu de boles de nadal d’estil Kitsch

L’activitat consistirà a decorar boles amb elements i motius molt sorprenents. Un taller per transformar els ninots de neu, les estrelles o els arbres de Nadal en peces decoratives d’estil folklòric. Hora: 11 i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Tallers Nadaldencs

Tallers amb temàtica nadalenca en què la creativitat i la imaginació agafen forma en les diferents tècniques proposades. Hora: 11.30 h. Palau de Gel. Canillo.

EXPOSICIONS

Desfragmenar per crear

Exposició dels alumens de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella per presentar el 3r projecte artístic amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra.

Fins al 8 de febrer.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 5 de gener.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener.

tracking