L'actriu María Pedraza encarna a Lola, una de les protagonistes de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mediaset acaba d’iniciar la producció d’un nou projecte de ficció. Es tracta d’Urban. La vida es nuestra, una ficció coproduïda amb Alea Media, la productora d’Aitor Gabilondo també darrere d’Entrevías i d’Escándalo, relato de una obsesión. A diferència d’aquestes dues, però, aquesta s’estrenarà en exclusiva a Amazon Prime Video “abans de la seva emissió en un dels canals del grup”, gràcies a l’acord de distribució signat el 2020 amb la plataforma de streaming.

María Pedraza (també present a Galgos de Movistar Plus+), Asia Ortega (El internado: Las Cumbres) i el mexicà Bernardo Flores, al qual s’ha pogut veure a Pasión de Gavilanes 2, són els protagonistes d’aquesta sèrie, definida per la companyia com un “drama new-adult amb la música urbana com a teló de fons”.

En total, la sèrie comptarà amb sis capítols de 50 minuts de durada, que es veuran pròximament a la plataforma d’Amazon, seguint el camí previ de les últimes temporades de La que se avecina, El Pueblo o Madres, amor y vida, entre d’altres. La producció enceta el seu desenvolupament en paral·lel al de la tercera temporada d’Entrevías, anunciada per sorpresa al novembre per Mediaset, aprofitant el notable èxit obtingut per aquest drama, tant en obert com a Netflix.

Urban. La vida es nuestra narra la història de dues dones completament oposades en aparença: Lola (Pedraza), una jove que tenint tot tipus de luxes a l’abast, viu submergida en un pou de frustracions i un passat no resolt, i Yanet (Ortega), que lluita per sobreviure com pot perseguint un somni que sembla inassolible: arribar a ser una estrella de la música. Creuades pel destí, Lola i Yanet emprenen un viatge a Màlaga.

Allà coincideixen amb Patrick (Flores), un jove que està a punt d’aconseguir sortir del barri i triomfar en la música urbana.

tracking