Agenda

Representació de 'L'última Ossa d'Ordino'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Representació de 'L'última Ossa d'Ordino'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FIRES I MERCATS

Fira de Nadal

Gaudeix del mercat i un programa d’activitats per a tots els públics que es van desencadenant dia rere dia, amb cantades de nadales de cors i grups locals. Horari. 11 h a 14 h.

Poble d’Ordino. Ordino.

NADALITZA’T A ANDORRA LA VELLA

Mercat de Nadal a la plaça del Poble amb tot d’activitats. A més a les 19.30 h sessió del DJ amb John Holt (Black Agency) a l’espai Neret After Shopping. Andorra la Vella.

Sabors d'advent a Escaldes-Engordany

A Sabors d’Advent cada tarda i vespre podràs gaudir de la música en directe, tot degustant els plats creats per xefs de la parròquia i a les 18.30 h concert Cor Rock d’Encamp especial Nadal.

Escaldes-Engordany.

TALLERS

Taller de pintura amb aquarel·la

L’activitat de creació de postals permetrà felicitar les festes d’una manera artística. Mitjançant l’aquarel·la els participants pintaran postals de Nadal, inspirades en paisatges parisencs.

Horari: 11 h i 12 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Representació de 'L'última Ossa d'Ordino'

L'Ossa d'Ordino, o també coneguda com L’última Ossa d’Ordino, és una farsa burlesca representada al carrer per ordinencs i ordinenques que enllaça amb la tradició més ancestral de les festes de l’os que trobem en molts indrets del Pirineu.

Hora: 12 h. Plaça del Prat de Call. Ordino.

MODA

Desfilada de moda acompanyada d’artistes musicals

Desfilada de moda i llenceria acompanyada d’artistes musicals, amb Modelsy Artitsts AND. Entrada gratuïta.

Horari: de 18 h a 20 h.

Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany

MÚSICA

Concerts de Nadal del COR de CAMBRA VALLS D’ANDORRA

Membres del Cor amb Catherine Métayer (directora), Maria Soler (mezzosoprano), Gilles Grandjean (contratenor) i Nicolas Licciardi (pianista).

Hora: 17.30 h.

Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes.

Fins al 30 de gener. Canillo.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 5 de gener.

tracking