Televisió

La forja d'un líder

El creador d’‘Andor’ (Disney+), Tony Gilroy, avança que la segona temporada aprofundirà en el camí del protagonista per convertir-se en heroi de la Rebel·lió.

Diego Luna com a Cassian Andor en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tony Gilroy, creador de la sèrie Andor, derivada de l’univers Star Wars, ha assegurat que la segona part de la història seguirà el rumb que Cassian Andor recorre per convertir-se en líder, i les raons humanes que el portaran a lluitar. “El compromís de Cassian Andor amb la rebel·lió ja no estarà més en dubte, i ell ja és a punt per lluitar. Ara la sèrie tractarà de com es converteix en un líder”, ha relatat en una entrevista recent.

Els enregistraments de la segona i última temporada de la sèrie de Disney+, preqüela del film Rogue One (2016), van començar a final de novembre, la mateixa setmana que el primer lliurament va arribar al final a la plataforma d’streaming. El fatídic, però heroic, destí de Cassian Andor, interpretat pel mexicà Diego Luna, va quedar plasmat en la pel·lícula. Mentrestant, la sèrie s’ha enfocat a seguir el camí dels rebels cinc anys abans del reeixit robatori dels plans de l’Estrella de la Mort.

Com que Gilroy, qui també va ser coautor del film, sap que “és evident esperar en què acaba la història”, s’ha dedicat a explicar un relat d’acció i aventura, prioritzant el detall minuciós del desenvolupament dels personatges, així com les complexitats dels seus mons interns. “Com més entens pel que travessen els personatges més poderosa és l’emoció que generen en el públic, i a mesura que avança la història, la connexió amb els seus problemes i les seves preguntes és més profunda”, explica.

Aquesta segona temporada d’Andor porta Gilroy a plantejar-se uns certs qüestionaments que creu que es podrien aplicar a la realitat en matèria de convivència humana i treball en equip. A més, promet un dramàtic i intens futur per als personatges principals, especialment Bix Caleen, interpretada per Adria Arjona, i el mateix Cassian. “Faran els últims sacrificis de les seves vides”, apunta el productor.

tracking