Televisió

Missió al vell continent

La sèrie bèl·lica ‘Los hombres del S.A.S.’, disponible a la plataforma HBO Max, tindrà segona temporada. L’acció dels nous capítols es trasllada d’Àfrica a Europa.

El personatge de Paddy Mayne (Jack O'Connell) prendrà protagonisme.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara sí que correrà la sang.” Amb aquesta frase tan demolidora ha acabat la primera temporada de Los hombres del S.A.S. que, malgrat el seu llançament d’un sol cop en streaming al conjunt d’Europa a través d’HBO Max –i al Regne Unit a través d’iPlayer–, també ha viscut una emissió setmanal a BBC One. Per tant, el públic britànic no va poder descobrir en obert el sisè i últim episodi fins diumenge 4 de desembre, però la paciència ha tingut recompensa, ja que el capítol finalitza amb un esperançador rètol: “Continuarà.”

D’aquesta manera, la corporació britànica ha confirmat que la producció original ha estat renovada per a una altra temporada. Com apunta RadioTimes, aquesta nova tanda de capítols iniciarà el rodatge l’any que ve i estarà centrada en el canvi de rumb de l’equip titular, que a partir d’ara tindrà com a líder i protagonista principal Paddy Mayne, el personatge encarnat per Jack O’Connell.

El creador de la sèrie, Steven Knight (Peaky Blinders), ha reaccionat a la bona notícia amb l’entusiasme que calia esperar: “Després del gran èxit de Rogue Heroes estic encantat d’embarcar-me en el pròxim capítol de la història. La segona temporada portarà el S.A.S. a terreny continental europeu i posarà a prova la fortalesa dels nostres herois.” Així doncs, l’acció es traslladarà del nord d’Àfrica al vell continent, on el grup militar d’elit creat durant la Segona Guerra Mundial s’enfrontarà a nous desafiaments.

La resta de l’elenc principal de la primera temporada l’integraven altres rostres britànics populars a la petita pantalla, com Connor Swindells (Sex Education), Alfie Allen (Joc de Trons) o Dominic West (The Crown). De moment, no s’ha revelat quin serà el repartiment complet del nou lliurament, que tornarà a comptar amb Knight com a principal motor creatiu.

tracking