Agenda

'Avet' - Teatre infantil

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘Avet’ - Teatre infantil

Espectacle de titelles, musical, de temàtica nadalenca. Per a públic infantil i familiar. Hora: 17 h. Auditori del Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

Contes en portuguès

Contacontes amb Carina Mourão i Goreti Escudeiro. Activitat destinada a infants de 5 a 10 anys. Hora: 10.30 h. Biblioteca Pública del Govern. Andorra la Vella.

El conte de Nadal de les llibreteres

Activitat de contacontes infantil per a infants de 4 a 9 anys. Explicarem el conte En Martinet tenia ganes de fer pipí la nit de Reis, de Chema Heras i Kiko Dasilva. Hora: 18.30 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

‘Universes’ (CIA CARROMATO)

Espectacle itinerant. Recorregut: av. Meritxell-Plaça Príncep Benlloch. Hora: 18.30 h. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

‘Per Nadal, decorar amb residus s’hi val’

Taller infantil gràcies al qual els infants a partir de tres anys podran confeccionar decoracions de Nadal amb residus. Hora: de 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Taller de pintura amb aquarel·la

L’activitat de creació de postals permetrà felicitar les festes d’una manera artística. Mitjançant l’aquarel·la els participants pintaran postals de Nadal, inspirades en paisatges parisencs. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Concert de Nadal del Cor de Cambra Valls d’Andorra

Membres del Cor amb Catherine Métayer (directora), Maria Soler (mezzosoprano), Gilles Grandjean (contratenor) i Nicolas Licciardi (pianista). Hora: 20.30. Eslgésia de Sant Pere Màrtir. Escaldes-Engordany.

Música apassionada per als més menuts

Mai no és prou d’hora per iniciar-se en el món de Bach. L’espectacle Ba Ba Bach!, de la companyia Comsona?, crea una atmosfera màgica a través del so i la llum. Hora: 11, 12.30 i 16.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

Caio

Caio Ferraz, violinista versàtil, toca clàssic i electrònic i versiona cançons pop. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Madame

Sessió de mininal house. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

Proust i la música. El fet musical dins ‘La recerca del temps perdut’

El nostre homenatge per l’aniversari de la mort de l’escriptor francès. La música esdevé per a Proust un llenguatge sublim. La seva obra és plena de música i veurem com a través de la música obtenim moltes pistes per entendre el text. Hora: 12 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019.

Ambaixada d’Espanya a Andorra.

Fins al 8 de febrer.

tracking