L'actor Robert de Niro, en una imatge recent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El prestigiós actor Robert de Niro protagonitzarà Zero Day, la nova sèrie limitada en format de thriller polític que s’estrenarà a la plataforma Netflix. Així ho ha avançat el mitjà especialitzat en el món de Hollywood Variety, que ha remarcat que ara com ara es desconeix quina podria ser la data d’estrena de la ficció.

Així mateix, els detalls sobre la trama es mantenen igualment en secret, però, segons la informació del citat mitjà, l’oscaritzat intèrpret donarà vida a un expresident del govern dels Estats Units. De confirmar-se i tirar endavant el projecte, aquest seria el primer paper protagonista de De Niro en una sèrie convencional de tota la seva carrera.

Zero Day estarà dirigida per Eric Newman (Narcos) i pel president d’NBC News, Noah Oppenheim, els quals també faran la funció de guionistes al costat de Michael Smith –premi Pulitzer–, i s’encarregaran de la producció executiva al costat de Jonathan Glickman.

D’aquesta manera, l’idil·li entre Newman i Netflix es perpetua perquè, a més de Narcos i Narcos: Mèxic, cal recordar que també ha exercit com a productor executiu de The Watcher i de True Story. Per part seva, abans de convertir-se en president d’NBC News l’any 2017, Oppenheim havia escrit guions per a pel·lícules com The Maze Runner i va ser productor executiu de la minisèrie The Thing About Pam.

Als seus 79 anys, Robert de Niro, que va ser condecorat com a millor actor per l’Acadèmia de Hollywood els anys 1974 i 1980, continua prodigant-se, sobretot, en la faceta com a actor. I és que, a part de Zero Day, enguany ha participat també a Amsterdam i des del 2019 ha format part de l’elenc d’altres cinc pel·lícules més, entre les quals destaquen Joker o The Irishman, aquesta última dirigida per Martin Scorsese i també distribuïda per la plataforma Netflix.

tracking