Agenda

Taller de Fit'Ballet

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller de Fit'Ballet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Taller de Fit’Ballet

Aquesta disciplina tonifica i esculpeix tot el cos a més del treball postural complet. Amb Octavie Escure, ballarina i mentora del mètode Fit’Ballet. Hora: de 12 a 13 Fit’Ballet i de 16.30 a 17.30 Fit’Ballet Stretch. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

TALLER

‘Per nadal, decorar amb residus s’hi val’

El MW Museu de l’Electricitat organitza un taller infantil gràcies al qual els infants a partir de tres anys podran confeccionar decoracions de Nadal amb residus. Hora: de 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Taller d’escriptura de contes de nadal

Taller pràctic i molt participatiu que t’ajudarà a donar forma a les teves idees i a trobar fonts d’inspiració per escriure un relat nadalenc. A càrrec d’Elena Aranda, lectora professional. Hora: de 10 a 13 h. Biblioteca pública de Govern. Andorra la Vella.

Jornada de portes obertes

10.30 h: plàstica, de 5 a 8 anys.

11.00 h: fotografia. Adults.

12.00 h: mímica. Tots els públics.

15.00 h: il·lustració. Joves.

17.30 h: inauguració exposició interpretant el Nadal.

La Capsa. Espais de creació. Ordino.

TEATRE I DANSA

‘Fiers à cheval’ (cia. Quidams) - Nadalitza’t a andorra la vella

L’activitat tindrà lloc entre l’avinguda Meritxell i la plaça Príncep Benlloch. Hora: 18.30 h. Andorra la Vella.

Ballada nadalenca de sardanes

Ballada nadalenca amb la Bellpuig Cobla.

Hora: 17 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

LLETRES

‘Parets de pedra seca. Manual per a la construcció i la reparació’

Presentació del llibre de Richard Tufnell, Frank Rumpe, Alain Ducommun, Marianne Hassentein, editat per la Fundació El Solà i Editorial Andorra. Hora: 11 h. Cal Pal. Ordino.

Ruta literària ‘morts, qui us ha mort?

A càrrec d’Iñaki Rúbio. Hora: a les 8.45 i a les 14 h. Sortida des del comú. Andorra la Vella.

MÀGIA

Mag Tyler Haze

Tyler Haze és un mag en el sentit més ancestral de la paraula. En aquesta ocasió, està disposat a portar-te a un vertiginós viatge a l’impossible, ple de sorpreses i, sobretot, màgia. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

MÚSICA

Wally’s

Sessió d’afro house. Hora: 21.30 h.

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Batucada brincadeira perculight

Espectacle de percussió basat en ritmes afro-bahians fusionats amb varis estils musicals, balls i coreografies que transmeten als espectadors la força i l’alegria dels seus ritmes. Hora: 18 h.

Plaça Carlemany. Canillo.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Una maleta de contes de Nadal’

Contacontes a càrrec de La Moixera i Líquid Dansa. D’aquesta maleta sorgiran múltiples històries i aventures de Nadal! Hora: 11.30 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’

La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra-Museu de la Bici. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘La soledat del Cussol’

Mostra fotogràfica de cussols i fites que podem trobar a la zona del pic de Cataperdís, a la parròquia d’Ordino. Cal Pal. Ordino.

tracking