Televisió

Les sèries del mes (i III)

El retorn de ‘Los protegidos’ a Atresplayer Premium i de ‘The Witcher’ a Netflix completen les novetats d’aquest desembre a les principals plataformes.

'The Witcher: el origen de la sangre' s'estrena el dia de Nadal a Netflix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Los protegidos: ADN, 18 de desembre a Atresplayer Premium. Després de Los protegidos: el regreso, la popular sèrie torna el dia 18 vinent a la plataforma d’Atresmedia amb nous episodis. La nova temporada arrenca amb les noces de Sandra (Ana Fernández) i Culebra (Luis Fernández). La celebració servirà per reunir la família però falta una convidada: Rosa Ruano (Gracia Olayo), a la qual els Castillo buscaran per terra, mar i aire.

–Exterior noche, 20 de desembre a Filmin. El mític cineasta Marco Bellochio s’atreveix amb el segrest i assassinat l’any 1978 de l’ex primer ministre italià Aldo Moro a mans de terroristes de les Brigades Vermelles. La producció suposa la primera incursió del director en el món televisiu. Un conjunt de sis capítols sota el títol d’Exterior noche, que arriben a Filmin el 20 de desembre vinent.

–The Witcher: el origen de la sangre, 25 de desembre a Netflix. Es tracta d’una preqüela de la sèrie de Netflix The Witcher, i en aquest cas la trama s’ambienta en un món èlfic 1.200 anys abans de la producció original. D’aquesta manera, El origen de la sangre relata en sis capítols la història del primer bruixot, que es veu marcada per una missió de sang que emprenen set pàries del món èlfic contra un poder imparable. Són protagonistes principals d’aquest spin-off Michelle Yeoh i Minnie Driver.

–Machos alfa, 30 de desembre a Netflix. Els germans Alberto i Laura Caballero, responsables de La que se avecina, estan darrere de Machos alfa, una sèrie còmica de deu episodis de mitja hora de durada que retrata el patetisme de quatre amics que intenten acoblar-se a una societat de dones empoderades i noves regles socials. Fernando Gil, Raúl Tejón, Gorka Otxoa i Fele Martínez són els protagonistes centrals i mascles alfa d’aquesta nova producció.

tracking