Agenda

Concert de Santa Cecília - Paisatges sonors - passió per la inclusió

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

concert santa cecilia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert de Santa Cecília - Paisatges sonors - passió per la inclusió

Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra amb la col·laboració de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra Albert Gumí, director

Escoles de Música i Col·lectius amb Diversitat. Hora: 12 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ACTIVITAT

‘Go Blue’ - Activitats novembre Thyssen

Sota el lema GO BLUE. Mural col·lectiu per celebrar el dia mundial de la infància. Participació lliure sense inscripció. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

SORTIDA

Els boscos caducifolis a la tardor

Us proposem assistir a una sortida per visitar boscos caducifolis ara que som a la tardor, veure'n els seus fantàstics colors i parlar dels arbres que s'hi troben. Farem un recorregut entre Escaldes-Engordany i Andorra la Vella el matí del diumenge 6 de novembre. Hora: 9 h. Parc Central. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

11A Edició de l’encamp nit

L’esdeveniment, que es recupera després d’haver estat tres anys aturat per la pandèmia, comptarà amb més activitats que mai i amb novetats, com la introducció de jocs de rol, una competició de globus i més disciplines esportives, com el voleibol. Hora: 20 h. Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

EXPOSICIONS

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L’exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte.

Edifici sociocultura l’Estudi. Ordino.

Fins al 30 de novembre.

Affatus

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. La col·lecció abraça un ampli període de vida i de múltiples disciplines a fi de captar la riquesa de la producció de l’artista. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 14 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants: fragmentat, en moviment, amb imatges que el vesteixen, creant noves formes, fusionant-lo amb la natura, etc.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946 Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta. La Massana.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

tracking