Televisió

Un futur molt incert

L'actriu Zoë Kravitz tanca la porta a una tercera temporada de ‘Big Little Lies’ després de la mort del director Jean-Marc Vallée, però HBO no s’ha pronunciat.

'Big Little Lies' va estrenar la segona temporada el juny de 2019.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa més de tres anys de l’emissió de la segona temporada de Big Little Lies i d’aleshores ençà no han cessat els rumors sobre una possible tercera temporada de la sèrie d’HBO, alimentats tant per la cadena com per Nicole Kidman, una dels protagonistes. No obstant això, sembla que els plans han canviat.

Segons ha afirmat Zoë Kravitz, una altra de les protagonistes, no creu que sigui probable que Big Little Lies arribi a tenir una tercera temporada, a causa de la defunció del director i productor Jean-Marc Vallée el desembre de l’any passat. En el marc d’una entrevista per a GQ, l’actriu va respondre a diversos tuits de fans de la sèrie que, per descomptat, estaven desitjosos per saber si tornaria amb més episodis.

“No crec que ho faci”, va contestar Kravitz. “Es parla molt sobre fer una tercera temporada però, lamentablement, Jean-Marc Vallée, el nostre director, va morir l’any passat, una cosa que va ser colpidora. I no em puc imaginar que poguem seguir sense ell. Jean-Marc va ser realment el visionari d’aquesta sèrie. Així que, desafortunadament, crec que tot s’ha acabat”.

Basada en la novel·la homònima escrita per Liane Moriarty, Big Little Lies va ser presentada per HBO originàriament com una minisèrie però, com sol passar últimament, el seu enorme èxit i els premis que va obtenir van portar a la cadena a encarregar al guionista David E. Kelley una nova tanda d’episodis que va comptar amb l’al·licient del fitxatge ni més ni menys que de Meryl Streep, que es va sumar a un repartiment ja de per si replet d’estrelles, com ara Reese Witherspoon, Shailene Woodley i Laura Dern.

HBO encara no s’ha pronunciat oficialment sobre el futur de Big Little Lies, però alguns membres de l’equip han expressat en més d’una ocasió el seu optimisme. Aquest és el cas de Kelley, que tot i assegurar l’any passat que tornar a reunir l’elenc seria en aquell moment un “malson d’agenda”, no descartava fer-ho més endavant. De la mateixa manera, Case Boys, l’actual CEO de la companyia, va mostrar-se el 2019 animat a continuar la història. Tanmateix, cal tenir en compte que aquestes declaracions es van dur a terme abans de la mort de Vallée.

tracking