Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és un dia ple denergia per a tu. Has de saber que el teu estat d'ànim general és excel·lent. Tindràs la cosa perfecta a dir en cada situació. La teva naturalesa adaptable serà molt útil, ja que la gent al teu voltant serà molt rígida i inflexible. Com més disciplina tinguis quan es tracti de les emocions, et sentiràs millor. Sigues lliure per socialitzar.

Taure Pot ser difícil que captis el significat de les teves emocions avui. Pots tenir més frivolitat de l'habitual. Adona't que això és per al teu benefici. Sal de les sorres movedisses i pren un alè d'aire fresc. Una actitud positiva és fonamental per avançar en tot allò que emprenguis. Troba les respostes que cerques en converses amb els altres.

Bessons Les teves paraules poden ficar-te en problemes avui, així que vés amb compte amb el que dius. Tracta de mantenir a ratlla els comentaris precipitats impulsats per les emocions intenses. Aquests comentaris poden ser malinterpretats i ser utilitzats en contra més endavant. Porta-li la teva alegre disposició al grup i deixa la teva obstinada actitud a casa. Metes i disciplina poden ser temes importants avui.

Cranc Avui pots sentir una mica de confusió. Les accions d'altres persones et poden embolicar en un remolí d'emocions contradictòries. Pots ser sensible pel que fa als teus objectius. La disciplina és un aspecte clau avui. Estigues fidel als principis que més apreciïs i no t'equivocaràs. Els amics estan esperant a prop per ajudar-te amb tot el que et molesti. No dubtis a demanar ajuda.

Lleó Aquest serà un dia ric en reflexió. Ets capaç d'observar què està passant al teu voltant al mateix temps que et conserves a certa distància. Les ambicions d'altres persones us entretindran ja que semblaran més caricatures que persones reals. Fer un pas enrere així et beneficia molt. Hauries de fer-ho més sovint.

Verge Aquest és un dia en què t'arriben una mica d'atenció o reconeixement llargament esperats. Has acabat amb els problemes que vas experimentar durant el mes passat i has entrat en un període més tranquil. Els que fa poc només podien criticar-te no poden trobar prou paraules per elogiar-te. Pren-te els elogis de debò. No hi ha res de dolent a sentir felicitat per un mateix.

Balança Aquest serà un dia de reflexió. Encara que pots tenir la temptació de mirar enrere i pensar en la llunyania que has arribat, el temps estaria millor invertit pensant en el que el futur té reservat. Has entrat en un període per repensar la teva identitat i els teus objectius. Aquestes no són coses petites. Necessitaràs cada unça d'energia a la teva disposició per superar aquest temps de transició.

Escorpí Aquest seria un dia ideal per cuidar de manera especial el teu cos. No et facis il·lusions que els problemes corporals que tens desapareixeran. El mateix amb totes les altres xacres que et puguin estar molestant. Reserveu una cita amb un metge o fisioterapeuta. No et farà mal deixar de banda les teves responsabilitats durant un dia. Això és important.

Sagitari És possible que hagis modificat recentment els aspectes materials de la vida. Va ser suficient aturar-s'hi? Podries necessitar canvis més profunds. Analitza allò que et va motivar a crear la vida que estàs vivint ara. Presta especial atenció a les decisions que has pres a la teva professió. Tens la seguretat de fer el que per destí creus que has de fer? Estàs fent servir els teus talents al màxim?

Capricorn Aquest serà un gran dia per meditar. Pots sentir insatisfacció perquè els teus projectes encara no han pres forma. Estàs impacient, però qui no ho estaria? Aquest període despera ha durat prop de dos mesos, però acabarà aviat. L'energia planetària us convida a considerar només el que sigui essencial per a tu. No iniciïs nous projectes basats en una cosa superflua.

Aquari La comunicació és un gran tema per a tu. Cada cop que parles, una gran audiència escolta cada paraula. Com més fort siguis a l'expressió de les teves opinions, millor. Avui et deixes portar per la frivolitat, saltant d'una cosa a l'altra, però no passa res. Pots aconseguir força coses quan actues d'aquesta manera.

Peixos Les teves emocions poden sentir-se restringides avui, però això podria ser el millor. Tracta de prendre un enfocament alegre davant la situació i no mostris massa serietat davant de res. Com més flexible sigui la teva actitud, millor et sentiràs. Mantingues els teus sentiments sota control sense aprofundir massa en les subtileses de les coses.

tracking