Agenda

Cicle cambra romànica - Kambrass

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Cicle cambra romànica - Kambrass

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Cicle cambra romànica - Kambrass

Visions és el concert que ofereix KamBrass Quintet, una mirada diferent al quintet de metalls. Hora: 17 h. Església de Sant Serni. Canillo.

MÚSICA

Canòlich music Andorra, 10 anys fen camí junts

Amb els artistes Miki Nuñez, Grilex, Meraki i Cesc Sansalvadó. Església de Sant Julià i Sant Germà. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS INFANTILS

Dinosaures en calçotets

El contacontes es basa en el llibre escrit per Claire Freedman i il·lustrat per Ben Cort. Hora: 11 h. Biblioteca Comunal. Encamp.

Marcel Gros: ‘contes amagats’

Marcel Gros es presenta com un trobador de contes i emprèn un viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors… a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres.

Hora: 17 h i 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

‘El meravellós mag d’oz’

El Meravellós Mag d'Oz explica la famosa història de Dorothy i el seu gos Totó que van ser arrossegats per un cicló cap a un país fantàstic: Oz. Hora: 11 h i 16 h. Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

‘Kissu’

Per a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s. Hora: 17 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

Marató fotogràfica Pep Aguareles

La Marató és un esdeveniment que s’adreça als amants de la fotografia amb l’objectiu de premiar les millors col·leccions fotogràfiques fetes en el marc de l’Andorra Shopping Festival. Hora: 9 h. A diversos espais. Andorra la Vella.

‘La dona i l’esport d’elit’

La realitat actual de l’esport d’elit femení. Projecció de la pel·lícula Hijas de Cynisca i taula rodona amb tres dones ex-ciclistes de primer nivell que ens ajudaran a contextualitzar-la. Hora: de 16.30 a 19.30 h Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d'Andorra. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

Retrat d’estudi estil Harcourt

Taller, fotografia retrat tècnica Harcourt. Hora: de les 16 h a les 20 h. La Capsa, Espais de creació, Ordino. La Massana.

Sanar el nostre nen interior - allierem ferides

Per aprendre i treballar sobre les ferides de la nostra infància. Hora: de 10 a 13 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

LLETRES

Ruta literària Morts, qui us ha mort?

Sortida des del Comú d’Andorra la Vella a càrrec d’Iñaki Rubio. Hora: 8.45 h i 14 h. Diversos llocs de la parròquia. Andorra la Vella.

‘Les oliveres’

Recital poètic a càrrec de l’autora acompanyat al piano pel compositor Toni Gibert. Hora: 12 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

Xerrada sobre disciplina positiva

Com aconseguir una bona educació amb disciplina positiva, amb Elena Anglada. Hora: 11 h. Biblioteca Pública del Govern. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L’exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte.

Edifici sociocultura l’Estudi. Ordino.

Fins al 30 de novembre.

Affatus

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. La col·lecció abraça un ampli període de vida i de múltiples disciplines a fi de captar la riquesa de la producció de l’artista. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 14 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants: fragmentat, en moviment, amb imatges que el vesteixen, creant noves formes, fusionant-lo amb la natura, etc.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946 Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta. La Massana.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

tracking