Agenda

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert benèfic Cor Rock i Black Thursday

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Saló Ordino Gourmet - un tast dels Pirineus

Degustació de les especialitats de cada estand participant, amb totes les begudes incloses. Hora: 13.30 h. ACCO - Andorra Congrés Centre Ordino. Ordino.

TALLER

7è concurs d’obra gràfica

Taller de pintura per participar al disseny d’una tassa. Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Activitat familiar. A partir de 4 anys amb reserva prèvia. Hora: 11 h i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FIRES I MERCATS

Vide Dressing - Edició Tardor 2022

No et perdis els 90 expositors del mercat de roba i complements de segona mà dels Pirineus! Plaça de les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

Concert benèfic cor rock i black thursday

L'entitat solidària encampada Caritas Parroquial organitza un concert benèfic amb el Cor Rock d'Andorra i la banda musical Black Thursday per recaptar fons per als programes socials que duu a terme. Hora; 19 h. Sala de festes del complox esportiu i sociocultural. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants: fragmentat, en moviment, amb imatges que el vesteixen, creant noves formes, fusionant-lo amb la natura, etc.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946 Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta. La Massana. Fins al 16 de desembre.

XIII Jornades tèxtils i de puntaires i alumnes del taller tèxtil i de vidre

Exposició de les obres de les artistes convidades a les XIII Jornades tèxtils i de puntaires: Montserrat Duran Muntadas, Francesca Poza, Cristina Vallejo i l’Associació de Puntaires de les Comarques de Girona. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 17 de novembre

‘Circul’art’

L’associació grup de creació la Xarranca, amb l’objectiu de promocionar l’art a Andorra i als seus creadors/es, engega la tercera edició del Circul’Art, projecte que et permetrà gaudir a casa, oficina, estament públic de quatre obres d’art, una cada trimestre. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 18 de novembre.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L’exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte. Edifici sociocultura l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

Affatus

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. La col·lecció abraça un ampli període de vida i de múltiples disciplines a fi de captar la riquesa de la producció de l’artista. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins el 14 de gener.

tracking