Agenda

61a Temporada de teatre: 'Límits'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

61a Temporada de teatre: 'Límits'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

61a Temporada de teatre: ‘Límits’

Límits. Una producció de l’ENA en col·laboració amb l’ONCA. Els límits transformen, modulen, inspiren o condicionen el nostre context, les nostres experiències vitals, les nostres emocions i pensaments. Hora: 21 h.

Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

ESPECTACLES

La màgia del Marc Ferrer

Marc Ferrer, il·lusionista, ens farà el seu espectacle de màgia de prop, a uns centímetres del nas. Hora: 12 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

MÚSICA

Experiència Realitat virtual

Gaudeix d’una experiència de realitat virtual i competeix amb els teus amics per ser el millor del joc.

Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Patricia Mantovani

Sessió de chill house molt refinat. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques.

Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Cicle Cambra Romànica · Bòreas Ensemble

Bòreas Ensemble és un quintet de vent sorgit de les aules del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, que va ser guardonat amb el 2n premi a l’últim Concurs internacional Cambra Romànica.

Hora: 17 h.

Església Sant Bartomeu de Soldeu. Canillo.

Musical infantil ‘Kalu’, de la companyia Líquid Dansa

Kalu és un nen de deu anys valent i somiador que es veu obligat a emprendre un viatge a través de les emocions, les pors i els murs que no el deixen avançar.

Hora: 17 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Encamp.

TALLERS

Fantasmes japonesos per Halloween

Avui i demà taller de pintura de Yokai inspirat en el quadre de Goujita. Activitat familiar a partir de quatre anys amb reserva prèvia.

Horari: dissabte a les 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h. Diumenge: a les 11 i 12 h.

Museu Carmen Thyssen. Andorra.

EXPOSICIONS

XIII Jornades tèxtils i de puntaires i alumnes del taller tèxtil i de vidre

Exposició de les obres de les artistes convidades a les XIII Jornades tèxtils i de puntaires: Montserrat Duran Muntadas, Francesca Poza, Cristina Vallejo i l’Associació de Puntaires de les Comarques de Girona. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 17 de novembre.

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des del seu inici fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

L’exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició fotogràfica de Jame Whitlow Delano sobre els residus plàstics. MW Museu de l’electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Vasarely. de l’art òptic al folklore planetari’

L’exposició presenta l’esperit exuberant de Victor Vasarely, artista plàstic francès d’origen hongarès (Pécs, 1906 - París, 1997), considerat el pare de l’art òptic. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

tracking