Agenda

Un planeta submergit pel plàstic

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Un planeta submergit pel plàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Castanyada

Canillo celebrarà una nova edició de la castanyada avui a la plaça Carlemany.

Hora: 17 h.

Plaça Carlemany. Canillo.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Compartirem curiositats i històries que han succeït en els llocs que visitarem, el significat dels quals la majoria de la gent ignora malgrat haver-hi passat per davant moltíssimes vegades. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Escaldes-Caldea

Explorarem la parròquia, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda en què la il·luminació juga un paper significatiu. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

XIII Jornades tèxtils i de puntaires i alumnes del taller tèxtil i de vidre

Exposició de les obres de les artistes convidades a les XIII Jornades tèxtils i de puntaires: Montserrat Duran Muntadas, Francesca Poza, Cristina Vallejo i l’Associació de Puntaires de les Comarques de Girona. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 17 de novembre.

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des del seu inici fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

L’exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició fotogràfica de Jame Whitlow Delano sobre els residus plàstics. MW Museu de l’electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘vasarely. de l’art òptic al folklore planetari’

L’exposició presenta l’esperit exuberant de Victor Vasarely, artista plàstic francès d’origen hongarès (Pécs, 1906 - París, 1997), considerat el pare de l’art òptic. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

tracking