Televisió

Les sèries del mes (I)

El retorn de dos grans èxits de Netflix marquen les estrenes del novembre, on també destaca la relectura de ‘La Familia Addams’ per part del director Tim Burton.

'Las amistades peligrosas' s'estrena el 6 de novembre a Lionsgate+.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En thriller psicològic amb Steve Carrell i Domnhall Gleeson (El paciente), una incursió en l’ambient dels anys vuitanta i la popular ruta del bakalao (La Ruta) o una trama detectivesca entorn d’un personatge de la Família Addams dirigida per Tim Burton són algunes de les estrenes de sèries més destacades d’aquest mes de novembre. A més, arriben noves temporades de sèries tan exitoses com The Crown o Élite, dos dels grans filons de Netflix.

El fin del amor, 4 de novembre a Amazon Prime Video. Lali Espósito protagonitza aquesta comèdia dramàtica argentina basada en el llibre de Tamara Tenenbaum del mateix títol, que narra el viatge d’autodescobriment d’una filòsofa de la cultura pop que es rebel·la contra l’amor romàntic i la monogàmia en una cerca per trobar i experimentar el seu veritable desig. La producció està formada per deu episodis de 30 minuts de durada.

–Las amistades peligrosas, 6 de novembre a Lionsgate+. Atrevit preludi de la famosa novel·la del segle XVIII que va ser portada al cinema per Stephen Frears l’any 1989. La sèrie explora els orígens de la relació entre els protagonistes de la història, la marquesa de Marteuil, intepretada per Alice Englert, i el vescomte de Valmont (Nicholas Denton), al París prerevolucionari.

–The Crown (temporada 5), 9 de novembre a Netflix. La cinquena temporada de The Crown, una de les ficcions més exitoses de Netflix, s’endinsa de ple en la dècada dels noranta, amb importants novetats en el seu repartiment: Imelda Stauton pren el testimoni d’Olivia Colman com a reina d’Anglaterra, Dominic West és el príncep Carles i Elizabeth Debicki es posa a la pell de Diana de Gal·les. En aquesta nova entrega de la dramatització fictícia de la història recent del Regne Unit, el paper de la Família Reial britànica es veurà obertament qüestionat.

tracking