Televisió

Misteri a alta mar

Netflix publica un avenç de ‘1899’, l’esperada sèrie dels creadors de ‘Dark’ on els passatgers d’un vaixell han d’enfrontar-se als secrets que amaga una altra nau.

'1899' és una de les grans apostes de Netflix per a aquesta tardor.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix porta el misteri i el terror a alta mar amb 1899, l’esperadíssima sèrie de Baran bo Odar i Jantje Friese -els creadors de Dark-, i que promet ser una de les sèries de referència de la plataforma a partir d’ara. Després d’haver donat molt poques pistes sobre aquesta nova producció, Netflix n’acaba de publicar un nou tràiler.

En aquest avenç es presenta els passatgers del vaixell Kerberos, que viatgen d’Europa a Nova York a la recerca de la promesa d’una vida millor. Com el títol indica, aquest misteriós trajecte se situa en el canvi dels segles XIX i XX. Els problemes no triguen a arribar, quan l’embarcació es troba durant la travessia amb un altre vaixell de migrants, el Prometheus, que es creia perdut. El que descobriran en aquesta altra nau els impedirà arribar a destí.

El repartiment és format per actors de diversos països europeus. Els creadors de la ficció volen transmetre al públic l’experiència d’un grup de persones d’orígens ètnics, classes i cultures diferents que intenten trobar el seu propi camí. Entre els participants hi ha l’actor espanyol Miguel Bernardeau, conegut pel seu paper a Élite.

Els fans de Dark tenen moltes esperances posades en aquesta nova sèrie i el trencaclosques que plantejarà la seva intricada trama. Igual que en la ficció precursora, s’hi aniran plantejant moltes preguntes amb molt poques respostes. Les expectatives són molt altes, i encara més si es tenen en compte les reaccions positives que la nova ficció de Netflix va aconseguir al Festival Internacional de Cinema de Toronto, on es van projectar els dos primers episodis. Amb aquest precedent, sembla que ningú no quedarà decebut.

1899 és una de les grans apostes de Netflix per a aquest final d’any. La primera temporada, que veurà la llum el 17 de novembre vinent, serà formada per 8 episodis.

tracking