Televisió

El retorn de 'Gossip Girl'

La segona temporada del ‘reboot’ de la famosa sèrie arribarà a la plataforma HBO Max l’1 de desembre, i ho farà de forma simultània a Europa i als Estats Units.

Els personatges de la nova etapa de 'Gossip Girl'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max tornarà al món de les tafaneries abans que acabi l’any. Com ha avançat Teen Vogue, la segona temporada de Gossip Girl veurà la llum l’1 de desembre a través de la plataforma, per la qual cosa el retorn es produirà gairebé un any després del desenllaç de la primera tanda de capítols, que va finalitzar el 2 de desembre passat. A Europa, el retorn arribarà de manera simultània, ja que la divisió al vell continent d’HBO Max llançarà la sèrie al mateix temps que als Estats Units.

A més de concretar la data d’estrena, l’esmentada publicació ha tingut l’oportunitat de parlar amb el principal responsable del reboot, Josh Safran, que ha avançat què cal esperar ara de la sèrie. “Sempre vaig saber que si arribàvem a la segona temporada, els personatges, després de ser manipulats per Gossip Girl durant una primera entrega, començarien a jugar al seu ritme”, indica el guionista i productor executiu, ressaltant que la influència de la Reina Cotilla no farà més que créixer.

A més de l’evident impacte d’aquesta figura virtual, la segona temporada estarà determinada pel retorn de Georgina Sparks, un dels personatges més populars de l’era de Blair i Serena. “El que aportava a la sèrie original era anarquia. És una anarquista. Farà el que sigui i per qualsevol raó que ella decideixi. És igual, i per això crec que és tan divertit, que Michelle Trachtenberg sigui més gran, tots ho som, Georgina és més gran, però té la mateixa energia”, reflexiona Safran.

A diferència de la primera temporada, que es va partir per la meitat per emetre’s en dues tandes, els nous episodis no patiran cap aturada, la qual cosa permetrà que hi hagi un ritme de girs més similar al de la ficció original. Les víctimes (i causants) d’aquests conflictes seran, una vegada més, Julien, Zoya, Aki, Max, Obie, Audrey, Monet, Luna i la resta de personatges.

tracking