'Affatus'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des del seu inici fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. La col·lecció abraça un ampli període de vida i de múltiples disciplines a fi de captar la riquesa de la producció de l’artista. Espai Caldes. Escaldes. Fins al 14 de gener.

CONFERÈNCIES

‘Intentant definir i protegir un patrimoni’

Amb massa freqüència es recorre a fórmules repetitives sense pensar, específicament, què suposa la creació d’un patrimoni arquitectònic modern. Hora: 19 h. Col·legi Oficial d’Arquitectes. Andorra la Vella.

VISITES

Visita guiada A andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Repassarem la història d’Andorra en el seu context. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada a escaldes - caldea i la importància de l’aigua termal

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada nocturna A andorra la Vella. Festival de llum i color

Veniu a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d’un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color contribuint a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Monstres fangtàstics'

L’Escola d’Art et convida a veure el món imaginari del Jonathan Rodríguez, alumne del taller de ceràmica que desplega el seu vessant artístic creant una col·lecció de petits monstres, els quals destil·len una gran originalitat en la forma i ens sedueixen amb la seva mirada graciosa, carregada d’humor.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 31 d’octubre del 2022.

‘Made in ParIs: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 8 de gener.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre del 2023.

J. L. Fernán

Exposició en memòria del dibuixant de còmics J. L. Fernán (1931-2020) amb una selecció d’originals que il·lustra tota la seva carrera professional en algunes de les revistes més importants, des dels anys setanta fins als noranta del segle vint.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 d’octubre del 2022.

Contra el mal donat

Aquesta exposició constitueix una ocasió extraordinària per poder conèixer, a través de reproduccions, 8 sentències originals i la seva transcripció, que es conserven a l’Arxiu Nacional, de processos judicials contra dones acusades de bruixeria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 29 d’octurbre.

‘Biosfera’

Segon aniversari Ordino Reserva de la Biosfera. Exposició fotogràfica. Plaça de la Closa. Ordino. Fins al 27 de novembre.

tracking