Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Quan trobem el nostre camí, naturalment, volem començar a caminar-hi. El contrari no és cert, malgrat el que sembla creure. És força inútil aprendre a caminar quan no saps quin és el teu camí. Això pot semblar una mica fosc per a tu i, tanmateix, és cert. El desig és allò que crea l'aptitud i no al revés.

Taure L'energia astral t'anima a obrir-te més al món, ia altres cultures i maneres de pensar. No has d'anar en solitari pel desert per reinventar-ho tot. Per a tu, aquest seria el camí més fàcil, ja que et permetria amagar-te! Desenvolupa la teva curiositat sobre allò que existeix en aquesta societat. La teva opinió tindrà pes més endavant.

Bessons Ets capaç d'enfocar-te i centrar-te molt! Tens molta calma i serenitat. Per descomptat, el teu estat dànim és molt acollidor per a la sobrietat, la racionalitat i el treball dur. L'horitzó és clar i tens tota la informació que necessites per navegar pels mars de la vida. Tot el que necessites és una mica més de fe i de coratge. Si avui no tens èxit, no tens ningú a qui culpar sinó a tu.

Cranc Avui, per fi, pots expressar aquests secrets que t'han estat molestant. Pots ser un formiguer de ràbia per dins i tenir por de deixar-lo mostrar per por que pugui explotar el contacte. O potser et consumeixi una passió oculta per alguna persona especial. El cap governarà el cor avui i la teva ment estarà ennuvolada per qualsevol boira d'emoció. Potser t'has d'aprofitar.

Lleó Si admets que has comès un error, és més probable que la gent et perdoni. Tens un dia de confrontació al davant. No hi ha dubte que ets en una posició estàtica respecte a la teva carrera. Això pot afectar la teva situació financera però progressaràs més si assumeixes la teva responsabilitat i veus els teus errors. Tanmateix, tampoc no tinguis massa duresa amb tu! Tot això és part del procés daprenentatge.

Verge És possible que hagis estat desitjant una mica de reconeixement i estima últimament. Potser li has fet l'ull a una promoció a la feina. El dia que tens al davant et mostrarà quin camí serà el més productiu. Per tenir èxit, has de planificar-ho tot amb compte i centrar-te en un objectiu. Has d'assegurar-te que tens el suport per assolir aquest objectiu. Hi ha una muntanya llarga i empinada al davant, però se t'obliga a conquerir-la!

Balança Si resulta que t'estàs formant per a un nou ofici, aprenent una nova tècnica, o potser t'estiguin avaluant després d'un període de pràctiques, pots esperar triomfar totes aquestes activitats. És possible que hagis tingut una mica de por que els que manen arrufen les celles davant la teva originalitat. Al contrari, sembla que els responsables l'aprecien més del que et penses.

Escorpí Encara que és possible que trobis el dia que tens al davant una mica estressant, és un dia clau per a la teva evolució professional. Com que t'ha faltat inspiració darrerament, no et pots perdre l'oportunitat que se't presentarà avui. Podries assabentar-te d'una nova oportunitat en un camp nou que podria conduir-te a una nova passió o compromís. Espera veure com un nou desig per al futur es forma dins teu!

Sagitari Ets trobant-te amb obstacles? Podria ser que simplement has de dedicar més temps a completar les feines monumentals que has d'afrontar? Això et pot resultar difícil de tolerar. No saps com fer-li front a moments com aquests quan has de seguir fent la mateixa cosa una vegada i una altra fins que obtinguis resultats. Hi ha una lliçó aquí per a tu. Recordeu que la paciència és una virtut.

Capricorn Tens alguns problemes amb l'autoritat? Està tenint dificultats per fer-te entendre? Si és així, has pensat a explicar els teus projectes detalladament a les persones que esperes que et segueixin en la teva aventura? No pots esperar que altres et segueixin cegament. També tenen les seves vides per viure, així com els seus propis objectius i prioritats.

Aquari Sí, els teus projectes han necessitat algun temps per posar-se en marxa. Això és perquè no t'has concentrat prou. Estàs fent diverses coses alhora, amb el resultat que les coses han anat més lentes del que s'esperava. El vostre canvi d'orientació requereix que enfocau la vostra energia en una sola direcció. Tot i això, queda la pregunta: en quina direcció?

Peixos No ho has de crear tot en solitari. La vida no és pas un esport individual. Per viure la vida plenament, hi has de participar. Sovint això implica interactuar amb altres persones. Aquest és un exercici de confiança. Vols estar amb nosaltres, sí o no? Independentment de la teva resposta, els esdeveniments exteriors et portaran en una adreça que no pots predir ni imaginar.

tracking