Televisió

Watson sense Holmes

Craig Sweeney, un dels productors d’‘Elementary’, està preparant un drama mèdic a l’estil de ‘House’ centrat en l’inseparable company del detectiu privat.

Lucy Liu i Johnny Lee Miller van protagonitzar 'Elementary'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres anys després del final d’Elementary, un dels seus productors executius, Craig Sweeney, continua donant voltes a l’univers literari creat per Arthur Conan Doyle. Segons informa Deadline, estaria desenvolupant un nou projecte de ficció per a CBS, que seria totalment independent de la sèrie protagonitzada per Jonny Lee Miller i Lucy Liu.

Concretament, el productor i guionista està treballant en un drama mèdic amb elements detectivescos al més pur estil House que portarà el títol de Watson i que, com el seu nom indica, estarà centrat en el doctor John Watson, l’emblemàtic amic i confident de Sherlock Holmes. Serà una versió moderna del personatge que deixarà de banda els crims per abordar el misteri més gran de tots: la malaltia i les diferents formes en les quals pot pertorbar les nostres vides.

Segons la sinopsi oficial, Watson estarà ambientada un any després de la mort de Holmes en mans de Moriarty i seguirà Watson reprenent la carrera mèdica al capdavant d’una clínica dedicada a les malalties rares. No obstant això, la seva antiga vida encara el persegueix.

El projecte actualment es troba en fase de desenvolupament, i Sweeny, que té un llarg historial escrivint i produint sèries de capítols conclusius, com Medium, Sin límites i The Code, disposa en el seu equip de l’assessorament de Shäron Moalem, un prestigiós metge i genetista expert en malalties rares que, sens dubte, serà de molta ajuda per crear les trames.

Encara no se sap si la sèrie acabarà prosperant, però no sorprèn que CBS aposti per una ficció d’aquest tipus després de l’excel·lent resultat d’Elementary, que va durar set temporades. A més, David Shore ja va demostrar a House que es podia traslladar amb èxit el mètode deductiu, que tan famós va fer Sherlock Holmes, a un drama mèdic.

tracking