Televisió

Més 'The Rookie'

La sèrie policíaca amb Nathan Fillion torna a TNT el 2 de novembre a les 22 h amb l’estrena de la cinquena temporada. Cada dimecres s’emetrà un nou episodi.

Nathan Fillion en el paper de John Nolan a 'The Rookie'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 2 de novembre vinent, a les 22 h, el canal TNT dona la benvinguda a la nova temporada de The Rookie. Serà el cinquè lliurament de la reeixida sèrie protagonitzada per Nathan Fillion, en la qual el conegut actor encarna un policia de Los Angeles que inicia la seva carrera com el novell més veterà del departament i avança en el cos gràcies al seu carisma i la manera de gestionar les situacions límit a les quals s’enfronta diàriament. Cada dimecres s’emetrà un nou capítol.

Si el final de la quarta temporada va ser accidentat per a l’agent John Nolan, l’inici del cinquè lliurament no serà menys mogut. Es veurà les cares de nou amb Rosalind Dyer (Annie Wersching), l’assassina en sèrie que ha complicat la vida en més d’una ocasió a la policia de la ciutat, i a la qual li agrada jugar amb el destí de Nolan. Encara tenen deutes pendents a saldar.

D’alta banda, la relació entre Lucy Chen (Melissa O’Neil) i Tim Bradford (Eric Winter) podria, finalment, anar més enllà de l’estrictament professional. Tots dos estan immersos en una missió d’incògnit en la qual han de simular que són parella amb l’objectiu d’infiltrar-se en una perillosa organització criminal. El petó entre tots dos va acontentar els fans de la sèrie al final de la temporada anterior, i va deixar l’audiència amb ganes de saber de quina manera gestionaran l’atracció que es palpa entre ells.

Mentrestant, el policia novell Aaron Thorsen (Tru Valentino), incorporat a l’equip recentment, no estarà sol com a principiant en aquesta temporada, ja que s’afegeix una nova rookie al departament. Es tracta de Celina Juárez (Lisseth Chavez), una agent amb uns mètodes molt particulars. Ha obtingut unes qualificacions excel·lents durant la seva etapa en l’acadèmia, però el seu caràcter poc ortodox constituirà tot un repte per a l’oficial d’entrenament.

tracking