Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No dubtis a provar alguna cosa nova avui. Si has pensat a unir-te a un club de lectura o prendre una classe, fes-ho avui! És probable que conegui gent interessant que t'introdueixi a un nou món social. Pots dubtar al principi, però trobaràs el grup càlid, amable i obert a les aportacions. Parlaran com a vells amics al final de la segona reunió. Aquesta és exactament la injecció de diversió que necessites!

Taure És probable que avui et sentis optimista i entusiasta sobre la vida. També es pot sentir especialment sexy, una sensació que sens dubte has d'aprofitar! Per què no planeges una nit romàntica amb la teva parella? No dubtis a parlar dels teus somnis de viatges durant el sopar. Mai no se sap, aquesta persona podria compartir el teu somni. Abans d'adonar-te'n, tots dos podrien estar volant a terres exòtiques.

Bessons Alguns somnis inquietants podrien fer que et sorgeixin dubtes sobre els motius d'algú que consideres una amistat. Aquesta persona podria haver estat actuant de manera estranya i podria estar pensant en la raó de la seva amistat. És important tenir en compte els símbols en els teus somnis i tractar danalitzar el que estan dient-te. Podrien referir-se a la teva amistat, a tu oa tots dos. Pensa-hi!

Cranc Algunes maquinacions solapades i no del tot honestes podrien estar succeint a la teva feina. Podria ser que això t'ofengués i també et podries preocupar si amenacen el teu lloc de treball. També podries considerar què estàs fent allà. Aquests conflictes interns podrien significar la necessitat de centrar-se en la realitat i destriar exactament el que vols fer. Després llança't a això.

Lleó Aquest podria ser un dia frustrant al departament del romanç. La comunicació està bloquejada a tots els nivells. Tens ànsies per parlar amb el teu ésser estimat, però simplement no pots contactar amb aquesta persona. Potser el sistema telefònic o de correu electrònic no funciona correctament. Et sents com si l'Univers estigués conspirant contra tu. Ànim! La teva parella et contactarà ben aviat i el retrobament serà elèctric!

Verge Segur que t'has sentit millor del que et sents avui. Farem una pausa aquí mentre buscaràs l'aspirina. El mal d'estómac i mal de cap són simplement el resultat d'excessos recents. No et preocupis: estaràs en bon estat físic al matí. No obstant això, la propera vegada que algú t'ofereixi múltiples porcions de menjar o beguda, és possible que vulguis considerar rebutjar cortesment.

Balança Podries estar sentint ganes de diversió avui. La teva parella romàntica sens dubte apreciarà el teu bon humor. Per què no planegen un dia de diversió junts fent alguna cosa que no sigui la seva rutina habitual? En lloc de sopar i una pel·lícula, què tal un bon esmorzar i una visita a un museu o una galeria d'art? Tots dos han estat treballant molt dur darrerament. La vostra relació es beneficiarà d'una injecció d'espontaneïtat.

Escorpí No et sorprenguis si tens el desig de redecorar. Les energies celestes t'han posat a l'estat d'ànim per reorganitzar casa teva una mica. Aneu amb compte de no excedir-vos. Tens tendència a convertir els projectes petits en grans. Per ara, confirma't amb la compra d'algunes plantes amb flors i potser noves catifes i coixins. Deixa la remodelació de cuina i banys per més endavant.

Sagitari Assegureu-vos de contestar totes les trucades telefòniques i obrir totes les cartes i correus electrònics d'avui. És probable que rebis una notícia interessant. Pots rebre notícies d'un antic cap dient-te que series la persona perfecta per a un lloc a la teva empresa. O potser un antic amor s'interessi per la possibilitat de renovar llaços vells. Rebràs més d´una sorpresa durant el dia d´avui. Espera allò inesperat!

Capricorn Els xecs o cartes ansiosament esperats es neguen a arribar al correu. Més enllà de revisar que la persona o empresa tingui la teva adreça correcta, no hi ha gaire cosa que puguis fer sinó continuar esperant. Confia que arribarà ben aviat, i llavors les teves dificultats financeres quedaran enrere.

Aquari No hi ha dubte que avui sents passió i que tens un aspecte físic fantàstic. No et sorprenguis si un antic amor es posa en contacte amb tu per intentar revifar aquella vella flama. L'atenció és afalagadora, sens dubte, però és poc probable que tinguis algun desig de continuar la relació. Ets feliç amb el que tens en aquests moments. I com diuen: "Si no està trencat, no ho arreglis".

Peixos A mesura que envelleixes, t'atrauen cada cop més els assumptes espirituals. No es tracta tant que estiguis adoptant cap religió en particular, sinó més aviat de curiositat sobre allò sobrenatural i d'algunes de les arts antigues. Dedica una mica de temps avui per visitar la biblioteca o una llibreria i llegeix una mica sobre el tema. És possible que vulgueu formar un grup d'estudi amb altres persones d'idees afins.

tracking