Televisió

Més sàtira al paradís

HBO Max llança el tràiler de la segona temporada de ‘The White Lotus’, que s’estrena el 31 d’octubre i on només el personatge de Jennifer Coolidge repeteix.

Un fotograma de la nova temporada de la sèrie, que arriba a final d'aquest mes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

’èxit de la primera temporada de The White Lotus, que inicialment havia de ser una minisèrie, va portar HBO Max a renovar la ficció, amb un segon lliurament que s’estrenarà el 31 d’octubre i del que ara s’acaba de presentar el tràiler. Però, el creador, guionista i director de la sàtira, Mike White, va prendre la decisió creativa de canviar tant la ubicació de la trama com el repartiment. Tan sols repeteix la captivadora Tany McQuoid de Jennifer Coolidge, un paper que ha suposat el redescobriment de la veterana actriu. El seu personatge és el d’una dona molt rica que té com a única missió gaudir de la vida, i que tot i així arrossega moltes inseguretats fruit d’una conflictiva relació amb la mare i amb els diferents homes la seva vida.

Anar de resort en resort forma part d’aquesta bona vida i en el tràiler queda clar que ella considera The White Lotus la seva segona casa. “Quan m’allotjo en The White Lotus sempre és una experiència memorable”, afirma a la seva arribada a l’hotel de la cadena a Sicília, on transcorre aquest nou lliurament. En aquestes vacances arriba acompanyada pel marit, Greg (Jon Gries), al qual va conèixer a Hawaii en la primera temporada, i també pel seu assistent personal Portia (Haley Dl. Richardson), una companyia que a ell no li fa gens de gràcia. Els problemes no trigaran a aparèixer i les sospites d’infidelitat planaran sobre la parella.

Entre els nous hostes també arriben dues joves parelles. Aubrey Plaza i Will Sharpe donen vida a uns nous rics convidats pel matrimoni interpretat per Theo James i Meghan Fahy. Els quatre estan disposats a gaudir de la dolce vita, no sense ensurts.

En el tràiler també coneixem la història del trio que formen F. Murray Abraham, Michael Imperioli i Adam Di Marco. Ells són avi, fill i net en un viatge familiar sense dones per una raó de pes: elles odien el resort.

tracking