Televisió

El repte de Jeff Bridges

L’actor protagonitza ‘The Old Man’, acabada d’estrenar a Disney+. El rodatge de la sèrie va estar marcat per la covid i pel càncer que se li va diagnosticar a l’intèrpret.

Jeff Bridges en un moment de 'The Old Man'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a mi, tornar a treballar després d’haver estat a punt de morir va ser un somni.” Així de rotund s’ha mostrat Jeff Bridges davant la premsa per presentar la sèrie The Old Man, un thriller que acaba d’estrenar-se a Disney+ i en el qual interpreta un oficial retirat de la CIA. Quan van començar a rodar la sèrie van començar també els problemes, segons ha recordat l’actor, de 72 anys, en una trobada amb la premsa.

“Al principi no vam rodar més que un parell de mesos i per la pandèmia vam parar, i després pel meu càncer tot es va allargar més. Tornar dos anys després ja recuperat, veure les mateixes cares, l’equip sencer... la veritat és que va ser un somni”, afirma.

L’octubre del 2020, en plena pandèmia i amb el rodatge de la sèrie aturat per la covid, l’intèrpret va anunciar que li havien diagnosticat un limfoma. Aquesta pausa es va haver de prolongar més de l’habitual perquè l’actor també va donar positiu pel virus coincidint amb la quimioteràpia, per la qual cosa va quedar molt afeblit i va haver de passar cinc mesos a l’hospital.

Un cop recuperat, va tornar al rodatge de The Old Man, la ficció de vuit capítols que segueix la història de Dan Chase, un solitari oficial retirat de la CIA, i vidu, a qui la memòria i el cos comencen a fallar-li. La sèrie està basada en el llibre homònim de Thomas Perry. Entre els remordiments i l’instint de supervivència de Dan, i la fixació per resoldre velles disputes amb el seu eventual perseguidor (interpretat per John Lithgow), la trama combina el drama familiar amb escenes d’acció que li van exigir a Bridges cert nivell d’estat físic.

“Per sort la majoria d’escenes de lluita les vam gravar abans dels problemes de salut que vaig tenir, perquè si no, no sé si hauria pogut fer-les”, reconeix l’actor. “Va ser realment divertit preparar-les i coreografiar-les amb especialistes d’última generació com Henry Kingi i Tim Connolly. És el projecte en el qual més he hagut de lluitar en la meva vida”, afegeix entre riures.

La sèrie, que es va estrenar aquest estiu al canal FX als Estats Units, va agradar tant que ja té una segona temporada confirmada, que està previst que arribi a mitjan o final del 2023.

tracking