Televisió

Nova etapa a Netflix

La plataforma enceta una temporada en què destaca el retorn de ‘The Crown’, ‘Emily in Paris’ i ‘The Witcher’, així com diverses seqüeles cinematogràfiques.

'The Crown' tornarà el 9 de novembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retorn de les sèries The Crown, Emily in Paris i The Witcher són algunes de les grans apostes de Netflix per a la nova temporada. La plataforma ha presentat durant aquest cap de setmana totes les novetats a l’esdeveniment conegut com a Tudum.

Pocs dies després del funeral de la reina Isabel II, Netflix va confirmar que la cinquena temporada de The Crown, el drama que recrea la vida de la família reial britànica, s’estrenarà el 9 de novembre amb una tanda d’episodis centrats en l’arribada de la princesa Diana al clan i els seus escàndols amb la premsa.

Després, el dia 17 del mateix mes es llançarà la temporada final de Dead to Me. Ja a les portes de les festes de Nadal, el 21 de desembre, serà el torn d’Emily in Paris, que tornarà amb una tercera temporada. Pocs dies després, el dia 25, la saga de fantasia The Witcher s’engrandirà amb la preqüela Blood Origin, de la qual amb prou feines es coneixen detalls. Finalment, You, un altre dels emblemes de la plataforma, presentarà la quarta temporada en dues tandes: la primera part el 10 de febrer i la segona, el 10 de març.

Entre les ficcions televisives que tornaran al llarg de l’any però a les quals que Netflix no ha posat data figuren Lupin, Outer Banks i Stranger Things. No obstant això, el servei de streaming va evitar avançar qualsevol notícia del retorn de la sèrie més reeixida de la seva història, El juego del calamar, la segona temporada de la qual s’està gravant en absolut secret i sobre la qual només s’ha fet esment en presentar una escena inèdita de la primera temporada.

Pel que fa al cinema, sembla que Netflix continua amb l’objectiu d’apostar per les franquícies per fidelizar el públic. Fins a tres seqüeles arribaran al seu catàleg. The Old Guard, la cinta d’acció sobre un grup de mercenaris protagonitzada per Charlize Theron, s’estrenarà l’any vinent amb Uma Thurman i Henry Golding com a noves incorporacions. Abans, serà el torn de Chris Hemsworth i els germans Rus, que repeteixen tàndem, a Extraction 2, abans que acabi l’any. A més, la plataforma va estrenar un nou tràiler de Glass Onion, la seqüela de Knives Out.

tracking