Agenda

Vila medieval Sant Julià de Lòria

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vila medieval Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Vila medieval Sant Julià de Lòria

Vila medieval on podrem trobar parades, espectacles de màgia, contacontes, actuacions, maquillatge medieval, cavallets i espectacles itinerants. Hora: de 10.30 h a 19 h. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

Jornades europees de patrimoni

Coneix la restauració dels emissors de Ràdio Andorra. Visita guiada i vermut. Cloenda de les JEP. Hora: 11.30 h. Ràdio Andorra. Encamp.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sortida d’excursionisme a l’estany Forcat de la Vall del Madriu

Lloc de sortida a les Pardines, a l’aparcament situat just abans de l’inici de la pista. Temps aproximat: 8 h 30 min. Hora: 8.30 h. Cortals. Encamp.

CURSOS I TALLERS

Taller de pintura ‘Restauració d’obres’

Relacionat amb la temàtica de la restauració, es durà a terme un taller familiar per apropar la professió artística dels restauradors. L’activitat consistirà en la neteja d’una obra per descobrir-la i repintar-la seguint els seus colors originals. Hora: 11 h i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Pitt-L

Pitt- L deep music per fer un bon vermut. Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITES

Visita guiada nocturna Escaldes-Engordany. festival de llum i color

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 22 h. Parc de la Mola. Escaldes.

Visita guiada Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una manera distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 18 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Històries per viure’

Exposició itinerant de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (Atida) per donar visibilitat a les persones trasplantades i explicar, mitjançant imatges, quines són les històries personals que trobem darrere de cada mirada. A la planta -1 de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fins al 30 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana que sovint s’hi reconeixen i altres vegades no, i que té la voluntat de fer reflexionar el públic sobre la importància que donem als elements urbans.

Sala d’exposicions del comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

‘Miquel Martí i Pol. ABCEDARI soli­dari’

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 25 de setembre.

Manuel Luna

Exposició de Manuel Luna en la 4a edició d’Ordino Jardins d’Art. Sala La Bruna. Ordino.

Fins al 30 de setembre del 2022.

‘Balance in Chaos’

Mostra de l’artista Trudy Kunkeler.

Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany.

Fins al 22 d’octubre del 2022.

tracking