Televisió

L'espai de les sèries

El festival Serielizados Fest arriba el 18 d’octubre a la novena edició amb l’estrena d’‘Smiley’, la sèrie de Netflix basada en l’obra teatral de Guillem Clua.

'Smiley' es presenta en primícia en la propera edició del festival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival internacional de sèries Serielizados Fest inaugurarà la 9a edició a Barcelona amb l’estrena en primícia d’Smiley, la nova sèrie de Netflix basada en l’aclamada obra de teatre de Guillem Clua, que exerceix de showrunner en aquesta adaptació protagonitzada per Miki Esparbé i Carlos Cuevas. Així mateix, Fácil, La Ruta, Esterno notte i Sherwood són algunes de les estrenes també destacades d’aquesta edició.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el 18 d’octubre a la Sala Phenomena de la capital catalana. El festival es desenvoluparà fins al 22 d’octubre en espais tan diversos com el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), CASA SEAT i el Rouge Cocktail Club, entre altres.

En aquesta novena edició s’han programat estrenes com Fácil, la nova sèrie original de Movistar Plus+, sobre quatre dones amb diversitat funcional que volen viure en un pis de la Barceloneta i emprendre la seva independència juntes. Creada per Anna R. Costa, és protagonitzada per Natalia de Molina, Anna Castillo, Anna Marchessi i Coria Castillo.

Per mitjà d’Atresplayer Premium arribarà la preestrena de La Ruta, que explica la història darrere el fenomen social i cultural que va ser la ruta del bakalao els anys 80 i 90 a València. La sèrie, creada per Borja Soler i Roberto Martín Maiztegui, és protagonitzada per Àlex Monner, Claudia Salas, Ricardo Gómez, Elisabet Casanovas i Guillem Barbosa.

Com a novetat, aquest any les set sèries internacionals que competeixen en la secció oficial podran veure’s en pantalla gran, a la Sala Phenomena. I, més tard, estaran disponibles a la plataforma Filmin. Alguns dels títols són Big Boys (Regne Unit), Esterno Notte (Itàlia), Lost Luggage (Bèlgica) i Sherwood (Regne Unit), l’últim gran èxit de la BBC. Aquestes sèries aspiraran al Premi del Jurat.

tracking