Televisió

Les entranyes del crim

Netflix inicia el rodatge d’‘El cuerpo en llamas’, minisèrie inspirada en l’assassinat de la guàrdia urbana. L’andorrà Isak Férriz forma part del repartiment.

Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó en una imatge promocional de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netlix té una nova aposta i aquesta vegada s’allunya força de la ficció. Aquest dilluns arrencarà a Barcelona i altres localitats properes el rodatge d’El cuerpo en llamas, una minisèrie inspirada en el crim de la guàrdia urbana que tindrà Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez com a caps d’un repartiment on també cal ressaltar la presència de l’andorrà Isak Férriz. El mes passat Netflix ja va anunciar que estava preparant aquesta producció, de la qual ara es revela títol i elenc principal.

Segons la plataforma, aquesta nova sèrie, que Arcadia Motion Pictures produeix per a Netflix, està basada en el crim que va tenir lloc el 2017, quan Rosal Peral –que en la sèrie estarà interpretada per Corberó– i Albert López –a qui donarà vida Gutiérrez–, tots dos agents del cos policial barceloní, van calcinar qui aleshores era parella de la primera, Pedro Rodríguez. El cos va aparèixer dins el maleter d’un cotxe prop del pantà de Foix.

La investigació de l’homicidi, recorden des del servei de streaming, “va treure a la llum una espiral de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents”, que es veurà reflectida en aquesta pròxima estrena. A més dels intèrprets esmentats, també participen en el projecte els actors José Manuel Poga, en el paper de Pedro Rodríguez, i Eva Llorach, entre d’altres.

El cuerpo en llamas estarà dirigida per Jorge Torregrossa (Fariña), qui exerceix també de productor executiu, i Laura Mañá (Un novio para mi mujer). El guió està signat per Laura Sarmiento, autora d’altres produccions d’èxit com Matadero o Intimidad.

Cal recordar que els fets ja han estat tractats en una altra producció, la docusèrie de quatre episodis titulada El crim de la Guàrdia Urbana, dins del programa Crims, de TV3, que pot veure’s també a Movistar Plus+.

tracking