Agenda

'Infarto ¡no vayas a la luz!'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Infarto ¡no vayas a la luz!'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Jornades Europees de Patrimoni

-Ressegueix la ruta dels orris d’Encamp i la vida transhumant. Visita guiada amb els arqueòlegs a les 10 h. Punt de trobada: aparcament de Grau Roig. Durada aproximada: 3 hores. Es recomana dur calçat de muntanya.

Grandvalira. Canillo.

-Aprèn a fer un jardí de papallones al Museu Casa Rull. Taller familiar a l’hort. Museu Casa Rull. La Massana.

-Esbrina com es practicava la bruixeria a l’exposició ‘Contra el mal donat’. 12 h: visita teatralitzada per a tots els públics amb la Sància de Cal Foguetó, trementinaire de Tuixent. 19 h: visita guiada amb David Mas, historiador. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

-Taller de jocs i pintura. ‘Memory del romànic’. Hora: 10.30, 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

-Gaudeix de la música de l’ONCA. Recorregut musical al llarg de la història de la música per a trio de corda amb Carlota Franch, violí, Esteve Ticó, viola, i Olga Palou, violoncel. Hora: 20 h. Casa Rossell. Ordino.

TALLER

Emma Regada

Emma Regada, escultora i performer, nascuda entre les muntanyes d’Andorra, que combina aquestes disciplines amb l’altra passió, la pedagogia en l’art. Treballa en diferents escoles artístiques i realitza tallers i cursos personalitzats. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TEATRE

‘Infarto ¡no vayas a la luz!’

Darrera obra teatral de l’actor i humorista Santi Rodríguez. Diuen que un instant abans de morir veus la pel·lícula de la teva pròpia vida. Però Santi Rodríguez ha vist una obra teatral, tot un espectacle sobre la seva manera de burlar la mort i el seu jurament de gaudir aquesta segona oportunitat que li ha caigut del cel. Hora: 21.30 a 22.30 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

FIRES I MERCATS

La Pitavola del Comapedrosa

Esdeveniment multidisciplinari que va néixer per celebrar l’aniversari del parc del Comapedrosa, amb l’objectiu de ser el punt de trobada anual dels amants de la natura.

Poble d’Arinsal. La Massana.

MÚSICA

Patricia Mantovani

T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘La moda dels anys 50. Imaginant el futur’

Col·lecció Quinto-Tinarelli. Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘Encamp 1900-1950. Els murals que cobren vida’

La Mosquera és un dels nuclis tradicionals d’Encamp. La pintora muralista Samantha Bosque ha transformat deu indrets, des del carrer Perdut fins al callís de Cal Xampaina, que permeten descobrir la vida de l’Encamp de principi de segle XX.

Plaça del Consell. Encamp.

Fins al 24 de setembre.

‘Sèrie Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’hivern. Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany.

Fins al 21 de setembre.

tracking