Televisió

Viatge iniciàtic

Netflix estrena el dia 23 ‘Las de la última fila’, la primera sèrie de Daniel Sánchez Arévalo. La ficció relata l’escapada de cinc amigues amb el càncer com a teló de fons.

Les protagonistes de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot just quan estem a punt de passar la pàgina de l’estiu, Netflix ens proposa una història amb un viatge estival molt especial com a fil conductor. Es tracta de Las de la última fila, la primera sèrie creada per Daniel Sánchez Arévalo, que s’estrenarà el 23 de setembre vinent. Com acostuma a fer el cineasta madrileny, aquesta ficció trenarà elements de drama i de comèdia en narrar la història de Sara, Alma, Carol, Leo i Olga, cinc amigues íntimes que tenen la tradició de fer una escapada d’una setmana cada estiu.

No obstant això, en aquesta ocasió el viatge serà molt diferent, ja que a una d’elles li han diagnosticat un càncer. Tot i que el tema de la malaltia es converteix en tabú, totes són conscients de la urgència per experimentar tot allò a què abans no s’havien atrevit, així que pacten escriure els seus majors desitjos en un paper, ficar-los en una caixa i complir-los totes en conjunt. Així, miraran d’aprofitar al màxim una setmana carregada d’emocions, que promet canviar les seves vides per sempre.

Itsaso Arana, Mónica Miranda, Mariona Terés, María Rodríguez Soto, Godeliv Van den Brandt i Javier Rey són els caps de cartell de Las de la última fila, que també compta amb les col·laboracions especials de Macarena García, Carmen Machi, Michelle Jenner, Antonio de la Torre i Rigoberta Bandini.

tracking