Televisió

Les sèries del mes (i III)

‘Andor’, la preqüela del film d’‘Star Wars’ ‘Rogue One’ és una de les grans estrenes del setembre, on també destaca una història d’espies amb Jeff Bridges.

'Andor' arriba a Disney+ el dia 21.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andor, 21 de setembre a Disney+. Andor explora una nova perspectiva de la galàxia d’Star Wars, centrant-se en la trajectòria de Cassian Andor (Diego Luna). Es tracta d’una preqüela del film Rogue One (2016) i se centra en els inicis de la Rebel·lió contra l’Imperi i com Cassian es converteix en un heroi.

–Las últimas de la fila, 23 de setembre a Netflix. La primera sèrie creada i dirigida per Daniel Sánchez Arévalo és la història de cinc dones d’uns trenta anys, amigues íntimes des del col·legi, que cada any organitzen una escapada juntes i que aquesta vegada afronten un viatge especial quan a una li diagnostiquen càncer. Itsaso Arana, Mónica Miranda, María Rodríguez Soto, Mariona Terés i Godeliv van den Brandt són les protagonistes.

–La novia gitana, 25 de setembre a Atresplayer. Basada en el primer volum de la trilogia escrita per Carmen Mola, amb Nerea Barros en el paper de la inspectora Elena Blanco i sota la direcció de Paco Cabezas, la sèrie aborda la investigació d’un doble homicidi: dues joves assassinades amb sis anys de diferència en el que aparenta ser un cruel ritual.

–The Old Man, 28 de setembre a Disney+. Jeff Bridges es posa a la pell de Dan Chase, un exmembre retirat de la CIA que viu al marge de la societat fins que la reaparició d’un vell conegut l’obliga a ajustar comptes amb el seu passat. Aquesta adaptació de la novel·la homònima de Thomas Perry està formada per vuit episodis de 50 minuts.

–Apagón, 29 de setembre a Movistar+. Rodrigo Sorogoyen, Raúl Arévalo, Isa Camp, Alberto Rodríguez i Isaki Lacuesta són els directors dels cinc capítols d’aquesta sèrie basada en el cèlebre podcast El gran apagón. El punt de connexió entre les diferents històries és una tempesta solar que provoca una apagada total en l’energia i la tecnologia de tot el planeta.

tracking