Agenda

Jornades de bruixeria d'Andorra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Jornades de bruixeria d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Concert d’Odara Trio - Sabors d’estiu 2022

Concert d’Odara Trio en què combinaran temes propis i d’altres de diversos estils, fruit de la fusió de tres mons ben diferents: la música d’arrel, la bossa nova i el flamenc.

Hora: 19 h. Aparcament de l’església. Escaldes-Engordany.

Nit del Silenci - Sabors d’estiu 2022

Torna un clàssic de les nits escaldenques en què podreu triar la música del vostre DJ preferit!

Hora: 21.30 h. Aparcament de l’església. Escaldes-Engordany.

Patxi Leiva a IQOS

Patxi Leiva és un artista autèntic que aprofundeix en les històries i potencia les teves emocions. El seu xou en directe no et deixarà indiferent. Amb la seva veu, les seves lletres i la seva guitarra, impacta en el cor de qui es posi endavant. La riquesa d’estils en el seu repertori, com el swing, el pop i el xarleston, garanteix la festa a dalt i a baix de l’escenari. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

JORNADES

Jornades de bruixeria d'Andorra

Primeres jornades de bruixeria d’Andorra fins al 3 de setembre. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

Ioga als entorns de la Font del Cuc - Font de Ferro

Us oferim la possibilitat de viure una experiència especial fent una sessió de ioga. Unió dels diferents elements de l’entorn i el cors (terra, aigua, foc, aire) amb asanes (postures) i pranayamas (respiracions). Un despertar dels sentits vinculats al bosc, la vegetació i la fauna. Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: oficina de Turisme. Tel.: (+376) 750 100 info@oficinaturisme.ad

Hora: 9.30 h. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari’

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘La moda dels anys 50’

Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de setembre.

‘Una poètica del vertigen'

Mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana que sovint s’hi reconeixen i altres vegades no, i que té la voluntat de fer reflexionar el públic sobre la importància que donem als elements urbans.

Sala d’exposicions del comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

Francesc Galobardes

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 16 de desembre.

tracking