Agenda

Dijous a la fresca! 'BRAM', dansa contemporània

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Dijous a la fresca! 'BRAM', dansa contemporània

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLES

Dijous a la fresca! ‘BRAM’, dansa contemporània

Estrena d’aquest espectacle per part de dues artistes de llarg recorregut: Rosa Mari Herrador i Emma Riba. Bram és un crit profund, visceral, fort i eixordador, des de l’entranya, és un so animal instintiu, se’l sent a la terra baixa i arriba als cims més alts, traspassa la foscor de l’hivern i acaricia la llum de l’estiu.

Hora: 20 h.

Plaça de les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

Ritmes Capital musical. Els Pescadors de l’Escala

Els Pescadors de l’Escala és un grup català de l’Escala dedicat a la interpretació d’havaneres, cançons marineres, valsets, cançons napolitanes i cançons de taverna.

Hora: 19.30 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

Vibrand en Clau de Soul a la terrassa The Roof Top Van

Et convidem a gaudir d’un concert de soul, funk, R&B, jazz, swing, reggae, bossa, amb cançons dels teus artistes preferits. Un viatge que neix del soul i explora diferents estils musicals per gaudir de les cançons que més t’agraden d’una manera sorprenent!

Hora: 20.30 h.

The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.

De pícnic amb Cece Gianotti: ‘L’apunttamento’

Un viatge pel cançoner italià amb arranjaments moderns que es mouen perfectament del blues al jazz, del folk al pop i que exploren una nova via sonora per a aquests meravellosos clàssics.

Hora: 21.30 h.

Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

DANSA

Encamp en Clau de Llum: ‘Credere’

Credere, de la Fundació Escena Nacional d’Andorra, és una actuació de dansa que no només t’explica una història real que viuen milers de persones i éssers al món diàriament, sinó que també et fa viure-ho en primera persona i t’indueix des de les emocions més profundes a un estat de reflexió, sortint dels clixés de l’espectador dins la seva zona de confort.

Hora: de 22 h a 23.30 h.

Església de Santa Eulàlia. Encamp.

SORTIDES

Itinerari de natura teatralitzat i musicalitzat

Endinseu-vos en les històries i llegendes del territori tot gaudint del camí de la Senyoreta amb la narradora i actriu Assumpta Mercader i dels Pardals, que ens guiaran amb música dels Pirineus durant tot el camí.

Hora: 9 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

MUSEUS

Nits d’estiu als museus / ‘Cançons de cabaret i vals musette’

Pilar Planavila a l’acordió i Manu Suárez de la Vega a la guitarra elèctrica formen Guitar Bellows. Hora: 20 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Una poètica del vertigen’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica. Espai Caldes. Escaldes.

‘Miquel Martí i Pol. ABCEDARI’

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

tracking