Agenda

Festa Major d'Andorra la Vella

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Festa Major d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Festa Major d’Andorra la Vella

15.30 a 20.30 h: jocs tradicionals

18.45 h: gran repic de campanes.

19 h: inauguració de la festa major.

19 h: torneig de vòlei platja 3x3.

22.30h: ball a la plaça - El tercet Join

23 h: concerts: Roba Estesa i Koers.

Diferents punts de la parròquia. Andorra la Vella.

MÚSICA

Melicotó

Melicotó és un duet format pel Marc i la Laia, dos joves germans enamorats de la música que no deixen indiferent ningú. No hi ha concert en què no intentin oferir al seu públic tota la felicitat que la música els transmet. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

Canillo Scenic arts

Canillo Scenic Arts és el primer festival d’arts escèniques del Principat. Neix amb la voluntat d’apropar, difondre, promoure i ajudar a consolidar una indústria de les arts escèniques. Hora: de 20 a 23 h. Plaça del pàrquing del Prat del Riu. Canillo.

CURSOS I TALLERS

Club foto joves - Estiu amb A

Intensiu de fotografia per a joves per tal d’aprendre les nocions bàsiques i el tractament de la fotografia amb les eines actuals. Hora: de 16 h a 19 h. La Capsa, Espais de creació. Ordino.

TEATRE I DANSA

Joan Acustic Simulator - Canillo scenic arts

Joan Hernández, cantant i guitarrista de bandes de hard rock, explicarà amb Speak and Play anècdotes i experiències més o menys biogràfiques i/o més o menys fictícies amb ironia i sentit de l’humor. Hora: a les 20 h i a les 22 h. Plaça del Prat del Riu. Canillo.

ACTIVITAT

Observació de Saturn i els seus anells i Júpiter i els seus satèl·lits

Des d’un punt de vista elevat i sense contaminació lumínica, amb l’ajut d’un telescopi Celestron C8 i els coneixements de Judith Santos, podrem veure coses que segurament només hem vist fins ara en fotografia. Hora: 22 h. Vallnord - Estació Pal Arinsal, sector Pal. La Massana.

VISITA

Visita guiada per Escaldes

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

Fins al 10 de setembre.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Col·lecció Quinto-Tinarelli. Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 24 de setembre.

tracking