Televisió

Torna 'Chicago Med'

La sisena temporada del drama mèdic arriba al canal TNT el 5 de setembre, a partir de les 10 de la nit. Cada dilluns s’estrenarà un nou capítol a la mateixa hora.

Els protagonistes de 'Chicago Med' tornen a l'acció a principi de setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Chicago Med s’ha convertit en un dels drames mèdics amb més èxit de la televisió actual gràcies a una efectiva mescla de casos mèdics apassionants i relacions personals intenses. Els seguidors de la sèrie estan d’enhorabona: el 5 de setembre, a les deu de la nit, arriba al canal TNT l’esperada sisena temporada de la sèrie, creada pel guanyador de diversos premis Emmy Dick Wolf, autor de Ley y Orden i de les franquícies Chicago i FBI, a més de guionista de títols mítics com Corrupción en Miami i Canción triste de Hill Street. Cada dilluns a la mateixa hora se n’estrenarà un nou capítol.

Ficció i realitat es donen la mà en aquest lliurament, ja que es veu afectat en l’inici per una situació a la qual s’enfronta el planeta sencer des de fa més de dos anys. La pandèmia de la Covid s’estén entre la població i l’equip mèdic de Chicago Med es posa en marxa per activar protocols, atendre urgències i adaptar-se a la denominada nova normalitat.

Però la situació sanitària provocada per la pandèmia no és l’única preocupació dels protagonistes de la sèrie, ni de bon tros. En la nova temporada tornen alguns fantasmes del passat, hi ha canvis en l’estatus de l’hospital en forma d’ascensos i relleus, i les relacions sentimentals entre els companys de feina no seran senzilles.

En el repartiment d’aquesta sisena temporada, que consta de 15 capítols, segueix l’elenc que va protagonitzar l’anterior entrega: Nick Gehlfuss com el doctor Halstead, Torrey DeVitto en la pell de la pediatra Natalie Manning i Yaya DaCosta com la infermera April Sexton. A més, Brian Tee torna a ser l’impulsiu doctor Choi, Marlyne Barrett interpreta la infermera cap Maggie Campbell, Dominic Rains és el controvertit doctor Marcel, Oliver Pratt encarna el carismàtic psiquiatre Daniel Charles i Epatha Merkerson és la responsable del centre Sarah Godwin.

tracking