Televisió

El retorn a la pantalla

La versió estesa de 'Spider-Man: no way home’ farà el seu retorn als cinemes amb un muntatge ampliat amb el títol de ‘More Fun Stuff Version’

'Spider-man: No Way Home', amb Zendaya i Tom Holand.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actualment Spider-Man: No Way Home acumula 1.901 milions de dòlars en la taquilla mundial. Estrenada el 17 de desembre, no es tracta només d’una recaptació increïble en temps pandèmics, sinó que també li basta per a erigir-se com la sisena pel·lícula més taquillera de la història, a una certa distància d’un altre film del MCU (Venjadors: Endgame) que ha de conformar-se amb el segon lloc després de la infatigable Avatar. Sigui com sigui, No Way Home és un èxit categòric però que l’entesa Marvel/Sony creï encara es pot esprémer més, d’aquí ve que s’acabi d’anunciar que tornarà als cinemes amb un muntatge estès. De moment només s’ha confirmat als EUA i el Canadà.

El títol d’aquesta versió és Spider-Man: No Way Home - The Habiti Fun Stuff Version (possible traducció: la “versió amb més mogudes divertides”), i els seus responsables han fixat l’arribada a sales dels Estats Units per al 2 de setembre, data molt sucosa perquè es tracta del cap de setmana del Labor Day, i en qüestió de calendaris no té per què fer-li competència a cap altre film del MCU (Thor: Love and Thunder arriba el 8 de juliol i Black Panther: Wakanda Forever, l’11 de novembre). En principi s’espera que el muntatge arribi a cinemes d’altres parts del món durant el mateix mes de setembre, però ara com ara ni Sony ni Marvel Studios l’han concretat.

La fórmula repeteix la que ja es va utilitzar amb Endgame, de la qual se’n va fer una versió ampliacada amb una sèrie d’escenes una mica supèrflues, que no obstant van contribuir a revitalitzar la seva taquilla i a erigir-la com la pel·lícula més reeixida… fins que Avatar es va reestrenar en pandèmia i va recuperar la posició. No Way Home, per part seva, no ha de bregar amb aquesta mena d’assoliments, així que en aquesta estratègia no sembla relluir més que el desig que els fans continuïn gaudint el film.

tracking