Televisió

L'estrena de l'estiu

Netflix estrena aquesta setmana títols molt esperats amb actors com Ryan Gosling, Chris Evans i Ana de Armas i la pel·licula ‘El agente invisible’.

Ana de Armas, Ryan Gosling i Chris Evans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La calor apreta, i és per això que Netflix aposta perquè ens quedem a casa abraçats a l’aire acondicionat estrenant aquesta setmana la seva pel·licula més cara fins a dia d’avui. ‘El agente invisible’, protagonitzada per un trio d’ensomni: Ryan Gosling, Chris evans i la fantàstica actriu amb arrels espanyoles, Ana de Armas.

A partir d’una novela de Mark Greany, ‘El agente invisible’ explica la història d’un espía conegut com a sis (Ryan Gosling), membre d’una unitat secreta de la CIA que es dedica a cumplir misions extraoficials de l’agència. Reclutat d’una presó federal per Donald Fitzroy, un home que s’acaba convertint en una figura paterna per ell. Des de que es va anunciar el projecte, molts han definit ‘El agente invidible’ com l’intent de netflix de tenir la seva propia versió de James Bond. El director, Joe Russo, explica que “la pel·lícula està conectada de moltes maneres amb alguns problemes que estan passant ara mateix al món.”

‘El hombre invisible’ promet ser una de les millors pel·lícules d’acció de l’any, però aquesta no és l’única estrena destacable de la setmana. Arriba la 4a temporada de Virgin River, on Melinda, la infermera protagonista, descubrirà que la vida no és tant senzilla com s’esperava. La plataforma ens durà de nou ‘Jurassic World: campament cretàtic’, amb una cinquena temporada que intentarà emplenar els forats argumentals que ens han deixat les tres pel·lícules de la nova trilogía.

tracking