Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Molestos events en el vecindario podrien fer que els membres de la vostra família no estiguin feliços. Això podria ser algo important, com a equips de construcció aixecant les carrers, o algo tan important com el mal temps. No importa, les seves vides seran un poc més difícil per un temps, però tindran que tenir paciència. Mentre tant, tracta d'animar a tot el món organitzant una festa improvisada. ¡Esto siempre funciona!

Taure Avui pots escoltar un rumor força angoixant sobre una o més persones que coneixes o potser sobre la teva situació laboral. No et sorprenguis si més d'una persona et truca o escriu per informar-te'n. No obstant, aquesta informació podria no ser de fiar. Podria estar basada en insinuacions o fins i tot mentides. Tracta de localitzar els fets abans de tornar-te a la bogeria per això.

Bessons Els projectes personals o professionals on has estat treballant podrien avançar una mica més lentament del que t'agradaria avui. Pots preguntar-te si això és perquè no estàs fent alguna cosa bé. Probablement no és el cas. És, sens dubte, un retard normal en l'energia que s'ha de tornar a recuperar demà. Persisteix-hi, fes el que hagis de fer, i no et tornis a la bogeria per això. Deixa't portar pel corrent.

Cranc Avui pots sentir que la teva situació actual t'asfixia. Potser estàs pensant en canviar de feina o professió, o potser estàs pensant en mudar-te a un lloc més exòtic. Totes poden ser bones idees, però avui no és el dia per prendre decisions definitives o ni tan sols considerar les teves opcions. No teniu un estat d'ànim objectiu. Espera uns dies i després pensa en això una mica més. Podeu canviar d'opinió.

Lleó Avui és un dia per evitar cops. No et prenguis res massa de debò i abstint de prendre qualsevol decisió important. Pots tenir la sensació que alguna cosa o algú està intentant perjudicar-te sense el teu coneixement. Confia en els teus instints. Analitza el que pots fer per tancar la bretxa entre la realitat i allò que s'entreveu en el món espiritual. Visita l'oceà o agafa un llarg passeig pel bosc.

Verge El ràpid nivell de creixement que has estat experimentant de sobte podria ser massa per a tu. Potser has de prendre un petit respir per comprendre el que està passant a la teva vida. Nous amics, nous coneixements i noves oportunitats han aparegut amb profusió, però encara et podries sentir una mica trist, preguntant-te si ho pots manejar tot. No lluitis contra aquests sentiments; intenta superar-los. Serà millor així.

Balança L'energia que t'ha impulsat a seguir les últimes setmanes podria semblar endarrerir-se una mica avui, causant-te un pànic momentani pel fet que el teu progrés no continuarà. Com a resultat, podries sentir-te una mica trist. No caiguis en aquest parany. El ritme ha estat tan ràpid que es va haver de frenar en algun moment. Tornarà a pujar, i tindràs temps per recuperar l'alè. Tingues paciència!

Escorpí Avui és possible que experimenteu una lleugera (i molt temporal) nit fosca de l'ànima. Podries fer una llarga mirada a la teva vida i, tot i que ho estàs fent bé, encara sentir que encara no ets on vols ser. Espiritualment, és possible posar en dubte les visions tradicionals que has qüestionat i et preguntes encara sobre els nous conceptes que has adoptat. Tracta de distreure't llegint un llibre o amb una pel·lícula. Aquesta sensació passarà demà.

Sagitari Un grup de què ets part podria estar emocionat per fer alguna cosa que no sents que és prudent ara. És possible que els informes de les teves reserves, però probablement estan massa emocionats per escoltar-te. Podries començar a tenir dubtes sobre els teus objectius que poden estar necessitant massa temps per manifestar-se. Aguanta. De vegades les coses triguen més del que volguessis, però l'èxit encara es troba a la vista.

Capricorn Potser els teus plans de reunir-te amb amics o una parella romàntica hagin de ser posposats a causa de responsabilitats professionals que reclamen atenció. Això pot resultar molest, sobretot perquè cal decebre els altres, però són coses que passen. No deixeu que us afectin. Això no tindrà cap efecte durador en cap de les relacions. Treballa dur, aconsegueix èxit, i programa temps per a la diversió una mica més tard.

Aquari La teva salut ha estat exultant les darreres setmanes, però avui és molt probable que no et sentis bé. Això probablement no és degut a res més exòtic que l'estrès. Has estat treballant de valent i concentrant-te en res més, per això el teu cos s'està rebel·lant. Necessites una mica de descans. Pren-te un descans i relaxa't una mica i no t'hi sentis culpable. Fins i tot el President necessita temps tot sol de tant en tant.

Peixos És possible que hagis planejat una nit emocionant amb els teus amics o el teu interès amorós actual, però has de posposar degut a forces fora del teu control. Això podria ser una mica decebedor i frustrant, però no hi haurà gaire que puguis fer sobre això. Simplement reprograma la cita i planifica una mica més per a aquesta nit. Distreure't podria ser el millor camí a seguir. Veu una pel·lícula o diverteix-te pel teu compte.

tracking