Televisió

Nou misteri a Disney+

‘La chica invisible’, adaptació del primer llibre de la trilogia literària adolescent, es podrà veure el 2023 a la plataforma. El rodatge finalitzarà aquest mes.

Daniel Grao i Zoe Stein en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Novetats importants entorn de La chica invisible, la sèrie inspirada en la trilogia homònima de l’escriptor espa­nyol Blue Jeans. La productora Morena Films, que treballa en el desenvolupament d’aquest projecte des de fa un parell d’anys, ha confirmat que la sèrie es podrà veure a Disney+, i que estarà protagonitzada per Daniel Grao i Zoe Stein.

Dirigida per Tito López Amado (El cuaderno de Sara, Mar de plástico) i Aritz Moreno (Ventajas de viajar en tren), la ficció pren com a punt de partida la primera novel·la de la trilogia adolescent, per dotar-la d’un to més adult i fosc, que tindrà com a tema de fons el masclisme i la violència contra la dona.

La chica invisible encara no té data d’estrena, i tot i que des de Morena Films assenyalen que es produirà “pròximament”, el rodatge no conclourà fins a mitjan juliol. En un missatge publicat a Twitter, l’escriptor Francisco de Paula Fernández (Blue Jeans) ha assegurat que la sèrie s’estrenarà el 2023.

El duo protagonista de la sèrie el formen Daniel Grao i Zoe Stein, que encarnarnen un pare i la seva filla, implicats en la investigació de l’assassinat d’una adolescent durant les festes d’estiu de Cárdena, un pintoresc poble fictici d’Andalusia, que serà l’asfixiant escenari en el qual tots els habitants del poble són sospi­tosos.

tracking