Agenda

La nit de les bruixes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La nit de les bruixes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

La nit de les bruixes

Gaudeix d’una nit màgica en què podràs preguntar pel teu futur a 12 bruixes i bruixots. Fins ben entrada la mitjanit, podràs gaudir d’un ambient esotèric que et transportarà a un món ple de misteris, on les bruixes i bruixots, amb les seves arts endevinatòries i l’ajuda d’elements claus (com la bola de vidre, les cartes o la lectura de mans) et dissiparan els dubtes que puguis tenir sobre el teu futur.

Hora: 21 h.

Plaça dels Arínsols. Encamp.

MÚSICA

Presentació del disc ‘MON NOM’, de KIK BARROC

Mon noM és el debut discogràfic del pianista i compositor andorrà Kic Barroc. Ens explicarà el seu disc assegut al nou piano del soterrani.

Hora: 20 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

Concert de proximitat a càrrec de Quartet Valira

L’acte començarà amb el Quartet de Haydn op. 76 número 1 en sol major (4 moviments) i anirà seguit del Quartet de Mendelssohn op.80 número 6 en fa menor (els 3 primers moviments). L’esdeveniment és gratuït i està obert a tot el públic.

Hora: 19.15 h.

Biblioteca comunal. Encamp.

ACTIVITATS

‘L’accessibilitat de l’art al Museu Carmen Thyssen Andorra’. Aula d’Estiu 2022 de la Universitat d’Andorra. Activitats al Thyssen

El museu participarà per primer cop en el programa Aula d’Estiu de l’UdA 2022, oferint el monogràfic L’accessibilitat de l’art al Museu Carmen Thyssen Andorra, impartit per Txell Díaz de l’equip de producció del museu. El curs va dirigit a professorat, estudiants i a qualsevol persona interessada en la matèria.

Hora: de 10 h a 14 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Mostra de l’aquarel·lista Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ a La Peixera.

Horari: Tots els dimecres i divendres del mas de juny de 19 h a 21 h.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

tracking