Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És l'aniversari d'algú que coneixes? Si és així, vés amb compte amb tot el menjar que sens dubte hi haurà a la festa! Si estàs intentant millorar el teu nivell de salut i físic, tindràs la temptació d'apartar-te del programa. Sigues tan ferma com puguis, però recorda que tots necessitem una mica d'indulgència ocasionalment. Pot ser que el pastís de xocolata i el gelat no estiguin a la teva dieta, però hi pensa com a aliment de salut emocional. Gaudeix una mica!

Taure T'agrada l'art abstracte? Avui podries trobar-te que t'atreu irresistiblement, ja es tracti de versos en blanc, pintura abstracta o música New Age. Si us va aquest tipus d'art, és possible que vulgueu provar amb la disciplina que més us agradi. Si no és així, assisteix a un concert, fa una passejada per una galeria d'art o ves a un recital de poesia.

Bessons Has estat considerant la idea de decorar casa teva? Si és així, podries tenir algunes bones idees, encara que tindràs dificultat per decidir-te entre elles. De vegades, fer una llista pot ajudar-te a revisar els detalls de cadascuna i destriar quina és la més viable en aquest moment. Mira les revistes de decoració de la llar i els catàlegs de mobles.

Cranc Les emocions s'exaltaran avui quan una parella amorosa et truqui per discutir alguns problemes. Això no et concerneix directament, però tot i així vols que s'arreglin, ja que tendeixes a sentir-te impotent quan algú que t'importa se sent molest. En moments com aquest, és realment millor escoltar que intentar donar consells. La teva parella probablement només ho ha de manifestar.

Lleó Pot ser que la teva naturalesa emocional sembli accelerada per l'acció d'avui, encara que podria ser que no sàpigues en quina direcció anar. El motor està en marxa però, per alguna raó, el parabrisa es veu una mica ennuvolat. Tracta d'afinar a les àrees de la teva vida que necessitin una reforma important. Intenta transformar-les per bé.

Verge Els assumptes amorosos poden tenir un aspecte molt pitjor que el real. L'emoció és alta ja que el teu interès amorós actual sembla preocupat i poc comunicatiu, però, no seria una bona idea deixar que les teves inseguretats treguin el millor de tu i atacar. El cor de la teva parella està amb tu, encara que la ment sigui una altra cosa.

Balança La teva imaginació s'està desbordant amb idees per a nous projectes? Estàs recorrent a vells records per buscar inspiració? El teu passat pot ser un recurs molt profitós, però avui és possible que alguns d'aquests records et facin sentir més emotivitat de la que hauries de fer. Allibera't d'ells. Aquest és un alliberament necessari.

Escorpí T'estàs enamorant de cop i volta d'una vella amistat? Això pot fer que et trobis en confunsió i que tinguis una mica de por, ja que mai no havies vist aquesta persona d'aquesta manera abans. No obstant això, aquesta persona probablement correspon a l'atracció, així que no la descartis en absolut.

Sagitari Estàs enamorat/da? Pots descobrir que els pensaments de la teva persona estimada et persegueixen avui, encara que estiguin separats. El desig i la passió poden ser pràcticament obsessius i interferiran amb els teus altres projectes si no tens cura. Tracta de concentrar-te en les tasques a mà i fes una cita per reunir-te amb la teva parella després.

Capricorn La imatge dun objecte dart duna altra cultura podria despertar algunes sensacions estranyes en tu. No sabràs per què, però et despertarà un nou interès per aquesta cultura. Això probablement té a veure amb esdeveniments ocults al teu passat que no recordes. Segueix endavant i explora aquest nou interès.

Aquari Us preocupa l'estat psicològic i emocional d'un amic? No li donis gaire importància. El teu amic probablement està més preocupat pels diners que una altra cosa. Si es tracta de la teva parella, has de tenir especial cura de no pressionar per obtenir confidències, ja que això podria causar un problema. La teva persona estimada parlarà amb tu quan sigui el moment adequat.

Peixos El teu interès amorós actual podria estar experimentant alguns problemes familiars. Per tant, no esperis una conversa massa espurnejant aquesta nit. La teva parella pot semblar preocupada i no estar del millor dels humors. Tingues la seguretat que això no té res a veure amb tu. No deixis que les teves inseguretats obtinguin el millor de tu. No exigeixis cap explicació.

tracking