Televisió

El conte continua

‘El cuento de la criada’ torna al setembre amb la cinquena temporada. Hulu llançarà els dos primers capítols el dia 14, i aquí ho farà HBO Max l’endemà.

Yvonne Strahovsi com a Serena en un moment de la nova temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cuento de la criada torna al setembre. La cinquena temporada de la sèrie distòpica protagonitzada per Elisabeth Moss s’estrenarà el dia 14 a Hulu, i ho farà amb dos episodis, per continuar a un ritme d’un a la setmana. Com és habitual, i si no hi ha sorpreses, podrem veure’ls a Andorra a HBO Max l’endemà de la seva emissió als Estats Units.

Segons la sinopsi oficial difosa per la plataforma de streaming, en els nous episodis June, Luke i Moira lluiten contra Gilead des de la distància continuant la seva missió de rescatar Hannah. En el procés, June lluita per redefinir la seva identitat i trobar el seu nou propòsit, mentre s’enfronta a les conseqüències de l’assassinat del comandant Waterford. Serena, ara en la seva condició de vídua, intenta elevar el seu perfil a Toronto aprofitant que la influència de Gilead s’està estenent al Canadà. D’altra banda, el comandant Lawrence treballa amb la tia Lydia amb la intenció de reformar Gilead i ascendir en el poder.

Encara no s’ha estrenat el tràiler oficial, però Hulu ha avançat les dues primeres imatges d’aquest lliurament, en les quals es poden veure Serena (Yvonne Strahovski) amb la roba de Gilead establerta per a les Esposes en els actes funeraris i a June (Moss) mirant a càmera amb l’actitud que caracteritza el seu personatge.

Amb l’excepció d’Alexis Bledel, l’actriu que va anunciar recentment la sortida de la sèrie després d’haver interpretat Emily durant els quatre lliuraments anteriors, l’elenc torna al complet en aquesta etapa, que continua volant lluny de la història original de Margaret Atwood, que es va donar per tancada en finalitzar la primera temporada. Tot apunta al fet que s’està fent camí per connectar la trama amb Els testaments, la seqüela publicada per l’autora canadenca el 2019, que també tindrà sèrie a Hulu.

tracking